Takı için İzmir toptancısı mı istanbul toptancısı mı?

kirmizidefter

Özlem hiç bitmiyor ...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.486
1.625
133
Merhaba arkadaşlar. Hayırlısıyla takı toka aksesuar işine giriyoruz ablamla. Ufaktan şal fular aldık başladık ama takı toka Bijuteri de olsum istiyoruz. Günlerdir deli fibi toptancı bakıyorum sezon ürünleri olsun modern günümüz modasına uygun modeller istiyorum İzmirde bir tane var sha.. diye bu işi bilenler muhakkak biliyordur ama emin olamıyorum sanki tüm toptancılar istanbulda olmalıymış gibi:)
Var mı konu ile ilgili bilgisi tecrübesi tavsiyesi olan bi yardım bacılar En Büyük KK

Bursadayım ben. Yakınlık uzaklıktan ziyade İzmir’de ki mi iyidir istanbulda ki mi?

Bursadayım ben. Yakınlık uzaklıktan ziyade İzmir’de ki mi iyidir istanbulda ki mi?
İzmir'den hiç almadığım için bilmiyorum ama bende gelin aksesuarları yapıyorum Instagramda satıyorum, malzemeyi de Eminönünden alıyorum çok fazla çeşit var ve fiyat iyi. Tavsiyem Bursada büyük şehir ilk önce bursadaki toptancıları dolaşmaniz fiyat performans açısından hangisi en uygun ve kaliteliyse onu seçersiniz ❤️

Ama sonuç olarak toptancılarinda bir toptancısi vardır malesef ülkemizde üretim olmadığı için Çin'den geliyor hepsii
Evet evet biliyorum Çin den direkt getireni bulayım istedim zaten ama doğru adresteyim sanırım ❤️Teşekkğr ederim yardımınız için bol kazançlarınız olsun inşallah

konu sahibi merhaba,
takı işiyle ilgili neler yaptın.
istanbulda bulabildinmi sabit iyi bi yer. bana özelden yazıp yardımcı olabilirmisin

Back
X