- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- Konu Sahibi fancynancy
Herkese merhaba, buraya eklediğim tüm ürünlerim takasa açıktır. İçlerinde hiç giyilmemiş olanlarda var. Hamileliklerimden ötürü sürekli bir kilo değişimi içindeyim maalesef, o yüzden çok çeşitli beden ve numaralarda kıyafet ve ayakkabılarım var. Fiyat yazmıyorum, satın almak isteyenlerle özelden görüşebiliriz.
Takas olarak 3-4 yaş kız, 0-6 ay erkek bebek kıyafetleri olur, hamile-lohusa giyim olur, ev eşyası olur vs. Ne kadar çok alternatifim var değil mi:)))
Gün içinde resimleri ekleyeceğim ama ayırma yapmayacağım arkadaşlar çok karışıklık oluyor, beğenen alsın o dakika :)
Şeker pembesi dolgu topuklu ayakkabı 40 numara. Panço da L beden.
M beden mango mont. Pantolon 40 bedene uygun. Ayakkabı Mango 41 no.
39 numara, şişli fox mağazasından almıştım, birkaç sefer giydim. Topuklu ayakkabı kullanamayıp heveslendiğimden bolca mevcut :)
Bunu da yine fox'tan almıştım ama hiç giyemedim. 39 yazıyor ama bence 38 lere daha uygun bir kalıbı var.
Beşiktaştan almıştım, biraz kullandım ama iyi durumda. 40 numara.
Orijinal Nike, 38,5.
Koton 38 beden.
Mudo, hiç giymedim. 42 yazıyor etikente ama 40 a daha uygun.
S bedenler. Kelebelki olanın kalıbı geniştir, 40 a kadar olur, koltukaltının oralarda ufak bir söküğü var, detayı fotoda.
40-42 bedene uygun, sırtı ip, omuzları tül detaylı.
38 beden kapriler. İkisini de birer kez giydim. Kısa olanı diz hizasında ve etiketinde 36 yazıyor ama 38 ede uyar.
Stradivarius S beden dökümlü, salaş bluz. Bol kesimdir. 40 bedene kadar rahat olur.
Bunu da buradan bir arkadaştan almıştım ama hiç giyemedim. XL beden.
Bol paça çok rahat bir pantolon. Etiketinde 42 yazıyor ama 38-40 bedenlere uygun.
Takas olarak 3-4 yaş kız, 0-6 ay erkek bebek kıyafetleri olur, hamile-lohusa giyim olur, ev eşyası olur vs. Ne kadar çok alternatifim var değil mi:)))
Gün içinde resimleri ekleyeceğim ama ayırma yapmayacağım arkadaşlar çok karışıklık oluyor, beğenen alsın o dakika :)
Şeker pembesi dolgu topuklu ayakkabı 40 numara. Panço da L beden.
M beden mango mont. Pantolon 40 bedene uygun. Ayakkabı Mango 41 no.
39 numara, şişli fox mağazasından almıştım, birkaç sefer giydim. Topuklu ayakkabı kullanamayıp heveslendiğimden bolca mevcut :)
Bunu da yine fox'tan almıştım ama hiç giyemedim. 39 yazıyor ama bence 38 lere daha uygun bir kalıbı var.
Beşiktaştan almıştım, biraz kullandım ama iyi durumda. 40 numara.
Orijinal Nike, 38,5.
Koton 38 beden.
Mudo, hiç giymedim. 42 yazıyor etikente ama 40 a daha uygun.
S bedenler. Kelebelki olanın kalıbı geniştir, 40 a kadar olur, koltukaltının oralarda ufak bir söküğü var, detayı fotoda.
40-42 bedene uygun, sırtı ip, omuzları tül detaylı.
38 beden kapriler. İkisini de birer kez giydim. Kısa olanı diz hizasında ve etiketinde 36 yazıyor ama 38 ede uyar.
Stradivarius S beden dökümlü, salaş bluz. Bol kesimdir. 40 bedene kadar rahat olur.
Bunu da buradan bir arkadaştan almıştım ama hiç giyemedim. XL beden.
Bol paça çok rahat bir pantolon. Etiketinde 42 yazıyor ama 38-40 bedenlere uygun.
Son düzenleme: