Merhabalar arkadaşlar. Buralar da yeniyim umarım konu açmada bir yanlışlık yapmamışımdır. Bana hediye "Dolce Gabbana Pour Femme Intense 100ml "%100 orijinal " " kocaman bir parfüm geldi . Kuzenim almış tekin acar'dan sordum tabi fatura yok hediye olduğu için. Ama hiç şüpheniz olmasın orjinalliğinden alttaki numarayı yazabilirim. Amma velakin ben bu kokuyu paketinden açtım hiç beğenemedim midem biraz rahatsız her kokuyu kaldıramıyorum daha çok fresh kokuları kullanıyorum. Ve en fazla 7-8 fıs sıkılmıştır. Normalde tekin acarda 350 tl filan sanırım. Sevil'de de öyle. Ama elimde kocaman orijinal bir parfüm kaldı internette takas aradım bulamadım. Sadece burada bir iki eski konu buldum bende buraya yazmaya karar verdim ben bu parfümü elimden 230 tlye çıkartmak istiyorum paketi filan duruyor Sadece kokuyu koklamak için sıkıldı bu kadar. Tabi takaslık eşdeğer bir parfüm varsa oylede düşünebiliriz. Umarım güzel sonuçlar çıkar arkadaşlar çok üzüldüm beni anlatan hafif bir koku olsun istiyordum ama yanlış koku geldi elime. Haberlerinizi bekliyorum jelatinden çıktığı içinde geri almıyorlar maalesef. çok uzattım özür dilerim fikirlerinizi bekliyorum.