Takas için parfüm arıyorum

Canim ya bana bayaa fazla.. Umarım dilediğin fiyata satarsin

Kutuyu gördüm ama emin olmak için sordum edip si daha güzel çünkü bunun fiyatı pazarlığa açık mıdır?
Canm icinde 75-80 ml e yakin var ve 2016 temmuza kadar da kullanm suresi var o yuzden bayat degil az degil orjinal bu fiyattan asagi inemem yani

Kizlar gunceldir la vie est Belle ve 212 sexy satildi..hypnose, dg the one, nrarciso edp duruyor

Bulursun canm inssllah agir koku benm gibi blind buy yapip agir bulup satan olur :)
İnşalkah canım
Ykmde denemiştim hoşuma gitmişti
Ağır kokuları çok sevmem aslında ama bu kalıcıydı güzeldi yani
Yanlış anlamazsan ne kadara sattığını ve içinde ne kadar olduğunu sorabilir öiyim?
Bulursam fikrim olsun ederi hakkında

Canm full sadece Bir iki kkez.siktim tekn acardan aldm.ben de alien alicam diye gidip bunu alip ciktim salak gibi :) 270 civariydi aldigim 100 tl ye sattm ikinci el old icin

Bu arada takasa acigim kizlar hypnose dg one nr edp ister alin ister sikildiklarinizla takas edelim

Canm full sadece Bir iki kkez.siktim tekn acardan aldm.ben de alien alicam diye gidip bunu alip ciktim salak gibi :) 270 civariydi aldigim 100 tl ye sattm ikinci el old icin
Uff inanmıyorum yaaa ((
Bidaha üzüldüm şimdi kaçırdığıma (((
Alan geri vermek isterse hbrim olsun :))

Ok canm geri vermesin ins memnun kalsin da sen de bulursun ins. :))
o işin esprisiydi canım ya
inşallah memnun kalır, biraz ortada bir parfüm çünkü ya çok beğeniliyor ya çok ağır denilip sevilmiyor :))

sen de görürsen falan topiklerde gezerken bana haber verir misin sana zahmet?

Tabiki canm gorursem haber veririm ins. sen de takas ya da parfm almak isteyen gorursen haber verirsrn sevinirm canm elimdekiler cikarip yeni parfumlerime kavusuyum

Tabiki canm gorursem haber veririm ins. sen de takas ya da parfm almak isteyen gorursen haber verirsrn sevinirm canm elimdekiler cikarip yeni parfumlerime kavusuyum
tamam canım
desdemona kullanıcısı arıyordu ama gördün mü konusun bilmiyorum

Canim la.vie yi o aldi zaten :) gorusuyoruz onla :)

Lancome hypnose 90 tl full
Narciso Rodriguez edp 95 tl 85ml
DG Thé one edp 35 ml 60 tl

Hepsi takasa uygun kizlar buyrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…