212 yi cosan madammatmazel,hermes24 yada chopard wish ile takaslarmısın kaç ml var orjinalmi
212 yi cosan madammatmazel,hermes24 yada chopard wish ile takaslarmısın kaç ml var orjinalmi
212 fiyat nedir
Ne kadar kaldi icinde tatlim tahminen kac ml dircanm 212 ml olarak az oldugu için fiyatı da 30 tl 25 tl gibi bişe düşünüyorum
hmm anladım tatlım çok azmış ya ben çok sıkan biri olarak olmaz bana iyi satışlarcanm orjinal olmayan parfüm almam aldıgım yerler de Boyner YKM Tekin acar internetten de Bellamoladan alıodm önceden o konuda merakın olmasın yalnız 212 10 ml civarında kaldı cok az yani ona göre takas edecegn bişe varsa öle düşün
hmm anladım tatlım çok azmış ya ben çok sıkan biri olarak olmaz bana iyi satışlar
canım şişenn yarısından biraz az 13-12 ml civarı ama kalıcılıgı iyi oldugundan bir fıs yetiyoNe kadar kaldi icinde tatlim tahminen kac ml dir
canım hypnotic yok maalesef ama Lancome Hypnoze var 1 fıs sıkılmıs 3 ay önce aldıgımDior hypnotic parfüm arıyorum
Canim fiyati nedir...canım hypnotic yok maalesef ama Lancome Hypnoze var 1 fıs sıkılmıs 3 ay önce aldıgım
Canim fiyati nedir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?