Takas edebileceğim kitaplar arıyorum

letrisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2012
6
0
Merhaba, aşağıdaki kitapları yine aşağıda belirttiğim diğer kitaplar ile takas edebilirim. Elimdeki kitapların tamamı orijinal ve çok iyi durumdadır. İstanbul Anadolu yakasında elden değişim yapabilirim. satın almak isteyen olursa da mesaj atabilir.

Elimde olanlar
Dan Brown-Cehennem
Murat Menteşe-ruhi mücerret
Emrah serbes-erken kaybedenler, son hafriyat
Sarah jio-mart menekşeleri, yağmur sonrası, elveda haziran, böğürtlen kışı, gündüz sefası, yeşil deniz kabuğu
ayşe kulin-dönüş, hayal, handan
zülfü livaneli-engereğin gözü, konstantiniyye oteli
tess geritsen-siliniş, günahkar, ikiz bedenler, cerrah, aşk ölümden uyanıştır, çırak
hande altaylı-maraz
umut sarıkaya-benim de söyleyeceklerim var
yusuf atılgan-aylak adam
hanefi avcı-haliçte yaşayan simonlar
fatih akdere-fedai
steig larsson-ejderha dövmeli kız

Almak istediklerim
Azra kohen fi çi pi
John verdon kitapları
Canan tan kitapları
farklı kitaplar varsa da görüşebilirizz.

Son düzenleme:
Merhaba, aşağıdaki kitapları yine aşağıda belirttiğim diğer kitaplar ile takas edebilirim. Elimdeki kitapların tamamı orijinal ve çok iyi durumdadır. İstanbul Anadolu yakasında elden değişim yapabilirim. satın almak isteyen olursa da mesaj atabilir.

Elimde olanlar
Dan Brown-Cehennem
Sarah jio-mart menekşeleri, yağmur sonrası, elveda haziran, böğürtlen kışı, gündüz sefası, yeşil deniz kabuğu
tess geritsen-siliniş, günahkar, ikiz bedenler, cerrah, aşk ölümden uyanıştır, çırak
hande altaylı-maraz
yusuf atılgan-aylak adam
fatih akdere-fedai

Almak istediklerim
Azra kohen fi çi pi
John verdon kitapları
Canan tan kitapları
Canım merhaba benim 3-4 kitabım var belki daha fazladır bilmiyorum sarah jio kitapları ile takas edebiliriz istersen. Okuyup vermek istediklerim.

Elimde olanlar
Dan Brown-Cehennem
hande altaylı-maraz
yusuf atılgan-aylak adam
fatih akdere-fedai

Almak istediklerim
Azra kohen fi çi pi
John verdon kitapları
Canan tan kitapları
merhaba zülfü livaneli kitaplarınıza ve olabilecek başka kitaplarıniza talibim konuma bakabilir misiniz ayrıca sinan akyüz kitapları da var elimde düşünürsenz

Tess Gerritsen kitaplarının hepsi ne kadar olur almak istiyorum .

Bende de Tülin Baturu Ocak kitapları var takas etmek isteyen olursa kitaplar sıfır

X