- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 645
- 53
- 31
- Konu Sahibi Pinki-dream
-
Ay blsem. Kendi ailevi sorunları cok fazla senelerdir btmedi teyzemle dayımla habşre kavgalı bize cok. Yansıtıyor şmdiye kdr ne derse yapdım asla sozunden ckmadım ama cıkamam ama dersm var doyorum anlamıyor delircemAllah yardimcin olsun .niye oyle yapiyor anneniz anlamadım.
Açık ve net konusun. Sizinde belli bir kapasiteniz var sadece. Herkesin işine bir kişi yetişemez. Ben denedim mesela. Okulun yanında çalıştım, herkesin işine koştum yardım ettim felan. Sonuc: kronik hastaligim iyice artti,depresyona girdim, panik-ataklar yaşadım ve bir cok başka sorun. Herkes öncelikle kendi hayatını becermeli, sonra gücü yettiği kadar başkalarına yardım edebilir. Ben bugün yardım gerek olsa kimseyi bulamıyorum. Üstüne tüm o sorunları aşmak zorunda kaldım. Siz siz olun, kendinize dikkat edin ilk. Elinizden gelen yardımı zaten esirgemiyorsunuz.
Sizin sabrinizda bi yere kadar tabi haklisinizAy blsem. Kendi ailevi sorunları cok fazla senelerdir btmedi teyzemle dayımla habşre kavgalı bize cok. Yansıtıyor şmdiye kdr ne derse yapdım asla sozunden ckmadım ama cıkamam ama dersm var doyorum anlamıyor delircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?