• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tak etti 😔

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
645
53
31
Kızlar annemle baya tartıstım kendisi surekli ben cok kotuyum cok fenayım hic uyumadım diye hergun hayıflanıyor ben hem çalısıyorum okula derse gdıyorum sabahtan aksama kadar arayıp erken cık dıyor ananenin sonuclarını goster hastaneye gitte diye arıyor beni dersteyken gdemem anne dersm cok gec bıtıyor nye erken cıkıyorum ya dedim tek sorunu olan senmısın ? Diyor bana şaka gbi ne alakası var anne okulumu durup duruken ananem icin nye asıyorum ya siz gosterin baskası gtsn bes tane evladı var dıyorjm zaten sne hep bolesn anca kendini dusun diyor bana allahım ya delircem cocukları haric herkesi dusunuyor eve gdecem smdi konuscam ama ciddi ciddi kesn kendini yerden yere atar aglar durur nabıcsm kzlar ben derdimi anlatamıyorum ya :(

Açık ve net konusun. Sizinde belli bir kapasiteniz var sadece. Herkesin işine bir kişi yetişemez. Ben denedim mesela. Okulun yanında çalıştım, herkesin işine koştum yardım ettim felan. Sonuc: kronik hastaligim iyice artti,depresyona girdim, panik-ataklar yaşadım ve bir cok başka sorun. Herkes öncelikle kendi hayatını becermeli, sonra gücü yettiği kadar başkalarına yardım edebilir. Ben bugün yardım gerek olsa kimseyi bulamıyorum. Üstüne tüm o sorunları aşmak zorunda kaldım. Siz siz olun, kendinize dikkat edin ilk. Elinizden gelen yardımı zaten esirgemiyorsunuz.

Allah yardimcin olsun .niye oyle yapiyor anneniz anlamadım.
Ay blsem. Kendi ailevi sorunları cok fazla senelerdir btmedi teyzemle dayımla habşre kavgalı bize cok. Yansıtıyor şmdiye kdr ne derse yapdım asla sozunden ckmadım ama cıkamam ama dersm var doyorum anlamıyor delircem

Açık ve net konusun. Sizinde belli bir kapasiteniz var sadece. Herkesin işine bir kişi yetişemez. Ben denedim mesela. Okulun yanında çalıştım, herkesin işine koştum yardım ettim felan. Sonuc: kronik hastaligim iyice artti,depresyona girdim, panik-ataklar yaşadım ve bir cok başka sorun. Herkes öncelikle kendi hayatını becermeli, sonra gücü yettiği kadar başkalarına yardım edebilir. Ben bugün yardım gerek olsa kimseyi bulamıyorum. Üstüne tüm o sorunları aşmak zorunda kaldım. Siz siz olun, kendinize dikkat edin ilk. Elinizden gelen yardımı zaten esirgemiyorsunuz.

Ahhh ahhh ayne ole bende ole :(

Sende eve gidince agla dersler cok kötü hoca cok ödev verdi bu proje nasıl yetişicek bizde insanız niye bu hocalar anlamıyor vs vs diye yogun oldugunu anladıgı dilden anlat ne diyeyim

Bu annelere noluyor böyle 5 konudan 2 si anneden şikayetçi açıkça konuş derslerinin yoğun olduğunu birazda başkaları için kendinin uğraşması gerektini söyle
Annen haksız derslerine odaklan bırak bi zahmet kendi uğraşsın sen olmasan kim yapacak kendi başının çaresine bakmalı
Ev işlerinde biraz yardımcı olmanız yeterli geri kalan zamanda sadece dersler olmalı

Anneniz normal bir insan olsa “sen bizi düşünme yavrum, şimdi önceliğin derslerin” derdi. Sizi de kesin yaşlanınca bana bakar diye yapmıştır:KK51:

Back