- 8 Temmuz 2022
- 628
- 728
- 29
-
- Konu Sahibi kediseverbiri
Tahta kurusu dediğiniz bir böcek mi olduğunu düşünüyorsunuz evde eğer böcekse bir güzel ilaclatin evi
Ah ahh o öyle bir illet ki hele yazın mahvolmuştuk…Evi ilaçlatmaktan başka çaresi yok maalesef. Çekyatların bazaların içine kadar boşaltıp ilaçlattıkta öyle kurtulduk.
Ben onun barındığı şeyden kurtulamadıkca bitmez diye biliyorum çok geçmiş olsun
Biz bir ara şüphelendik ilaçlama şirketi çağırdık. İlaçlama şirketi yuvasını bulup orayı ilaçlamadan bitmeyeceğini söyledi.
Hemen güvenilir profesyonel bir ilaçlama şirketi çağırın.
Orası bize son alınan şeyleri atmamızı da tembihlemişti. Mesela ikinci el beşik gibi mobilya ürünleri özellikle.
İlaçlamasız kurtulamazsınız.Kardeşim şehir dışından geldiğinde 3-4 bavul şey ve çizim tahtası gibi birşey getirdi. Onları balkona taşıyalım en iyisi
İlaçlamasız kurtulamazsınız.
Gelen şirket koltuk altındaki astarları bile söküp baktı. Yuvası tespit edilmeden bitmez dedi
Demek ki sizde öyle babanın böyle evladınızdipkose temizlik yapma pesindesinizBabam öyle geri kafalı bir herif ki, bugün evi kloraklayarak temizlediğini zannediyor, asla evi ilaçlatmaz (biz annemle zorlarsak belki)
Ben şimdi dip köşe temizlik yapsam yine de ilaçlatmadan kurtulamaz mıyız?
İkna etmesi zor biridir, gerek görmez, kendi çapında bir çözüm bulur iş daha beter olur işte.Demek ki sizde öyle babanın böyle evladınızdipkose temizlik yapma pesindesiniz
Babayı ikna etme peşinde olacağınıza
Valla biz de denedik dip köşe her türlü deterjanla vs. temizlemeyi ama çözüm olmadı. Mecburen ilaçlattık anca öyle kurtulduk. O bacaklarımın kollarımın halini unutamıyorum ya. İnşallah kurtulursunuz tez zamanda.Babam öyle geri kafalı bir herif ki, bugün evi kloraklayarak temizlediğini zannediyor, asla evi ilaçlatmaz (biz annemle zorlarsak belki)
Inanılmaz kaşınıyorum, öyle böyle değil. Her tarafım kırmızı beneklerle dolu, vücudumu kapladı.Valla biz de denedik dip köşe her türlü deterjanla vs. temizlemeyi ama çözüm olmadı. Mecburen ilaçlattık anca öyle kurtulduk. O bacaklarımın kollarımın halini unutamıyorum ya. İnşallah kurtulursunuz tez zamanda.
Uyuz olmadığınıza emin misiniz?Inanılmaz kaşınıyorum, öyle böyle değil. Her tarafım kırmızı beneklerle dolu, vücudumu kapladı.
Gizli yapınBabam öyle geri kafalı bir herif ki, bugün evi kloraklayarak temizlediğini zannediyor, asla evi ilaçlatmaz (biz annemle zorlarsak belki)