Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar bir hafta önce bikini bölgeme ağda yaptırmıştım,geçen gün regl oldum reglimin bitmesine yakın nolur noolmaz diye orkid kullandım yine,bi süre sonra yürürken yanma hissettim bu neden ?
arkadaşlar bir hafta önce bikini bölgeme ağda yaptırmıştım,geçen gün regl oldum reglimin bitmesine yakın nolur noolmaz diye orkid kullandım yine,bi süre sonra yürürken yanma hissettim bu neden ?
Gecmis olsun.. O bölgeye aralara cok girmemek sarti ile e vitaminli krem sür. eger sartlar mümkün ise evde veya yatarken bir iki gün ic camasirsiz dur..gündüzleri evde etek vs ile.. havalansin.. kisa sürede gececektir. agdaya alisanakadar arada olabilir. yada tenin hassas ise agda i uygulama zamani sekli ve teninin o anki durumuna bagli olarak bazen nuksedebilir. endiselenmene gerek yok.. eger dedigin belirtilerden baska belirti yoksa sorun etme fazla.