• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahmini Yerleşme Kanaması Tarihi Hesaplama

Esmeralda41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2020
942
1.249
43
....
Kızlar yukaridaki adres acaba yerleşme kanaması mı yaşıyorum diyenlere belki yardımcı olabilir bir fikir verebilir 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır ben Oğlumda yasamamistim mesela,şu an akıntım var adetim mi sokulecek yoksa yerlesme kanaması mi bilmiyorum süreç gösterecek,araştırırken fikir olmasi için paylaşmak istedim

Benm de 27 29 arası adetim ama. Bilemiyorum. Hiç ne akıntım var ne pembe kahverengi leke. Kısmet inşallah. Peki akıntı olmak zorunda mı? Bnm pek akıntım olmuyor normalde de

Benm de 27 29 arası adetim ama. Bilemiyorum. Hiç ne akıntım var ne pembe kahverengi leke. Kısmet inşallah. Peki akıntı olmak zorunda mı? Bnm pek akıntım olmuyor normalde de
Akıntı da olmak zorunda değil,her kadın ve her gebelik farklıdır sonuçta,hiç belirti yokken de hamile olduğunu öğrenen çok kadın vardır eminim ki

Bu yerleşme kanaması yaşandıktan ne kadar sonra test yapmak gerekir acaba bilginiz var mı

şöyleki üstteki linkte net olarak yazılmış yani adet görmeden ortaya çıkıyor bu yerleşme kanaması

Back