Başlangıç diye biliyorum benArkadaşlar çocuğun doğum tarihini nasıl tahmin ediyoruz ven anlayamadım? Son adet tarihinin başlangıcını mi bitişini bi baz alıcaz?
Başlangıç diye biliyorum ben
En son adetinizin başladığı günden itibaren hesaplıyorsunuz
Adetin başlangıcını alıyor doktorlar ama yumurtlama gününü biliyorsan o şekilde hesaplayınca daha doğru oluyor.Arkadaşlar çocuğun doğum tarihini nasıl tahmin ediyoruz ven anlayamadım? Son adet tarihinin başlangıcını mi bitişini bi baz alıcaz?
Adetin başlangıcını alıyor doktorlar ama yumurtlama gününü biliyorsan o şekilde hesaplayınca daha doğru oluyor.
Evet aynen öyle. Çok teşekkür ederim. Amin inşallahYumurtalama günümden önce yumurtaladım gibi geliyor. Bir şey daha soracaktim değer artışı şu şekilde mi oluyor: pzt 100 se çarşamba 200 cuma 400 pazar 800 ...
Bu arada doğum yapmışsın galiba hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin, darısı başımıza. :)
Evet aynen öyle. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Evet aynen öyle. Çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Canım hcg haftan ilerledikçe yavaş artmaya başlar en başında hızlı artar o şekilde hesaplama. Hcg takip etmeyide bırakmalısın artık kesen görünür hatta kalp atışıda duyulabilir on gün kadar sonraYa ama benim ilk 892 ydi, sonraki gün 1207 ydi bi daha öldürmedim ertesi gün 1784 olmalı 2 gün sonra3568 olmalı bugün de 7136 olmalı ama dün değerimi ölçtürdüm 4917 ydi 200-300 değer daha düşük gibi 5300 civarı olmalıydı bu kadar fark olabilir mi normal mi. Siniri m bozuldu.
Çok normal ucu ucuna bekleme aynı olmasını. Bi kaç saat bile farkeder.Ya ama benim ilk 892 ydi, sonraki gün 1207 ydi bi daha öldürmedim ertesi gün 1784 olmalı 2 gün sonra3568 olmalı bugün de 7136 olmalı ama dün değerimi ölçtürdüm 4917 ydi 200-300 değer daha düşük gibi 5300 civarı olmalıydı bu kadar fark olabilir mi normal mi. Siniri m bozuldu.
Bebekten vakit bulup giremedim. Üzgünüm. Herşey yolunda içini ferah tut. Bi sıkıntı olsa kanaman olur değer artmaz bi belirti verir illa ki.Ya nolur bi cevap istiyorum çok merak ediyorum.
Bebekten vakit bulup giremedim. Üzgünüm. Herşey yolunda içini ferah tut. Bi sıkıntı olsa kanaman olur değer artmaz bi belirti verir illa ki.
Canım hcg haftan ilerledikçe yavaş artmaya başlar en başında hızlı artar o şekilde hesaplama. Hcg takip etmeyide bırakmalısın artık kesen görünür hatta kalp atışıda duyulabilir on gün kadar sonra
İçini ferah tut herşey yolunda görünüyor canım aksi birşey olsaydı hcg düzenli olmazdı. Tadını çıkarmaya çalış sorunsuz bir gebelik geçirmeni dilerimBir kere düştü değer o yüzden çok pimpiriklendim. Bi daha ölçtürmem zaten. Gittim doktora, kese göründü fakat bebiş henüz görünmedi. Onu da göreyim bi ohhh dicem.
İçini ferah tut herşey yolunda görünüyor canım aksi birşey olsaydı hcg düzenli olmazdı. Tadını çıkarmaya çalış sorunsuz bir gebelik geçirmeni dilerim
Normal tabiki canım hatta çok güzel. İlk başlarda 24 saatte birken 6. Haftadan itibaren 72 saate uzanıyor. İki katı değil ortalama %60 artması gerekiyor. Yanlış bilinen birşey yani iki katı olayı. Sen sakin ol inan her sorunun başı stres ve kaygı. Ben rahat geçiremiyorum çok sorunlu bir süreç oldu inşallah bundan sonra rahat ederimAllah razı olsun, senin de inşallah rahat bir süreç olur. Perşembe 892 olup salı 4900 lerde olması normal di mi , doktor güzel gayet tam 2 katı olması şart değil dedi.
Normal tabiki canım hatta çok güzel. İlk başlarda 24 saatte birken 6. Haftadan itibaren 72 saate uzanıyor. İki katı değil ortalama %60 artması gerekiyor. Yanlış bilinen birşey yani iki katı olayı. Sen sakin ol inan her sorunun başı stres ve kaygı. Ben rahat geçiremiyorum çok sorunlu bir süreç oldu inşallah bundan sonra rahat ederim
Çok sevindim bebeği de görürsün yakında:)Anladım canım sağ ol gittim o da dedi tam ucu ucuna artmaz 3 aşağı beş yukarı 2 katına çıkar. Keseyi gördük ama bebek henüz görünmedi.
Çok sevindim bebeği de görürsün yakında:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?