tahlillerimi yorumlar ve yönlendirirseniz sevinirim

cimen35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
481
610
103
İYİ ÇALIŞMALAR SİZE TAHLİLLERİMİ GÖNDERİYORUM VAKTİNİZ OLURSA VE YORUM YAPAR YÖNLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM BEN İZMİRDEYİM. TAHLİLLERİM TEPECİK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ TÜP BEBEK UZMANI BÜLENT Y. TARAFINDAN YAPILDI... EŞİMİN SPERMİYOGRAMII,HASTA EPİKRİZİVE TAHLİLLLERİM BULUNMAKTA...

ADETİN 3. GÜNÜ YAPILAN TEST SONUCLARIM TARIH EYLUL 2015

TSH:1.82
FSH :10.69
LH:8.28
PROGESTERON: 0.52
ESTRADİOL: 51.77
BASKA BIR ZAMANDA BAKILAN
PROLAKTİN:13.28

SPERMİYOGRAM LİKEFKSİYON SÜRESİ 25DK
KONSANTRASYON 45 MİLYON
TOTOAL MOBİLİTE %75
HIZLI %25 YAVAŞ%35 YERİNDE%15 HAREKETSİZ%25
NORMAL %4 BAŞ ANOMALİSİ%77 BOYUN ANOMALİSİ %13 KUYRUK ANAMALİSİ %6

UTERUS 65X35MM
ENDOMETRİUM 8.5MM
SAĞ OVER 15AF
SOL OVER 10 AF
HSG FİLMİM NORMAL TÜPLER AÇIK
ŞUANA KADAR 3 KERE KLOMEN TEDAVİSİ ALDIM VE YUMURTA TAKIBI ILE DOGAL YOLLA DENEDIK.. SON AY ISE 13 KASIMDA ADET,GUNDE 2 TANE KLOMEN VE 24 KASIMDA ÇATLATMA İĞNESİ 20MM YUMURTA .36 SAAT SONRA İLİŞKİ... BGN REGL BAŞLADI UMUTLARIM AZALDI ARTIK YUMURTA VAR ÇATLIYOR DA SPERM DE VAR AMA OLMUYOR...NE YAPMAM GEREKIYOR

fsh cok mu yuklsek kalıte cok mu dusuk benım bu konuda yapabılecegım hıcbırsey yok galıba ( yanı bır an once dogru tedavı ıle hamıle kalmam gerekıyor degılmı zaman yok gıbı...

Merhabalar : Bu öykü varlığı( yumurtlatma tedavılerı yapılmıs olması) ve fsh duzeyınız nedeni ıle( fsh duzeyi 8 mlU/ml uzerıne cıktıkca yumurtalık rezervınızın azaldıgına isaret eder.) tüp bebek tedavısı sızın ıcın dogru yol olucaktır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…