tahlilimi yorumlar mısnız?

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
geçen ayın 29 ünde adet oldum bu ay ilişkiye girdiğimiz tarihleri hatırlamıyorum. adet döngüm 28 günde bir şeklindeydi ve 28 günü geçmeme ayrıca det sancıları çekmeme rağmen adet olamadım bugün tahlil taptırdım. thCG değeri 330 çıkmış norml değer 0-5 imiş ama dr.ben pratisyenim hamile olup olmadığını bilemem demiş. uzmanda ameliyata girmiş onada soramadık merakımdan çatlayacağım. ilişki tarihlerini düşünüyorum 11 - 13 -15 olmalı bu ayın. sizce durum nedir.

Canımmmm tebrikler hamilesinnnnnnnn tamda yumurtlama gününde ilişki kurulmuş ve tutmuş

Neden canımmm istemiyor muydunuz bu ay yada sevinçten mi

istiyordum cnm yaşımda 31 geç olmaması lazımdı ama kilom var onuda veremedim 2 ay düzenli diyet yapayım hamile kalırım diye düşündüm ama çok garip bir durumdayım. işin garibi iş hayatımda da beklemediğim yükselme teklifi geldi ve belki bir hamileleik bu işi engelleyebilir. herşey karıştı hayırlısı olsun artık.

dayanamadım bugün özelden bir kadın doğum uzmanına gittim %90 hamilesin ama şuan kese görünmez birde sonucun net olması için bu değerlerin 1500 u geçmesi lazım dedi. karnında kist varmı ona bakayım dedi. şuan yok. 1 hafta sonra alttan kese olup olmadığına bakalım dedi. değişik bir duygu İnşallah herşeyin hayırlısı olur.

gebelk ihtimalin varsa KESİNLİKLE alttan muayene olma arkadaşım KESİNLİKLEEEEE ya bebek varsa keseye alttan bakılmaz bunu hangi akıllı doktor soyledi sana inanamıyorummmmm

gebelk ihtimalin varsa KESİNLİKLE alttan muayene olma arkadaşım KESİNLİKLEEEEE ya bebek varsa keseye alttan bakılmaz bunu hangi akıllı doktor soyledi sana inanamıyorummmmm

kadın doğum uzmanı söyledi. bak ben bilmiyordum eşimde 15 gün sonra baktır kesin olsun dedi. bu hafta alttan muayeneye gitmeyeceğim. karnımın üstünden bakılması için 15 gün bekleyeceğim.

kadın doğum uzmanı söyledi. bak ben bilmiyordum eşimde 15 gün sonra baktır kesin olsun dedi. bu hafta alttan muayeneye gitmeyeceğim. karnımın üstünden bakılması için 15 gün bekleyeceğim.

kız arkadasım düz mantık dusunursen zaten cok tehlıkelı orda bebek gelısıyor ee alttan muayenede ne oldugunuda biliyosundur zaten. adetin gecıktımı senın bekle ıdrar testı yap evde . yada gıt doktora kan testı yaptır. tedavimi goruyorsun sen ?

kan testi yaptırdım hamilelik çıktı cnm. geçen hafata cuma günü öürendim. ama dr. kese daha oluşmaz yeni hamile kalmışsın dedi.

kan testi yaptırdım hamilelik çıktı cnm. geçen hafata cuma günü öürendim. ama dr. kese daha oluşmaz yeni hamile kalmışsın dedi.

ohhhhh iyi maaşallaah gelsin bebekler darısı bize insallah. kac aydır tedavi goruyırdun canım. bende klomen kullanıyorum ılk ayım bugun son izlemime gıttım 19x16 bı yumus var catlatma iğğnesi oldum yarın ilşki dedi doktorum haftaya kontrole gıdıcem dua et bacım :)

dr alttan derken vajinal ultrasonu kasdetmıs ılk 3 ay fln vajinal ultrasonla bakılabılıyor benım karından bakmsıtı cıkamzsa kese vajinal bakarız demsıtı karından görünmüştü kese sadece 12.haftada 2li test yapılılırken alttan ultrasonla baktı kadın doğum uzmanı tehlıkleı olacak dıye bırsey yapmaz meak etme saglıkl ıbır hamılelık gecırmen dilegıyle...

ilk haftalar vajinal ultrasyonla bakmanın hiç bir zararı yok canım başka doktorlarada sorabılırsın tabı karar senın.zaten ınternettende araştırısan zarasız olduğunu göreceksın içini ferah tut gebeliğinde hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…