• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlilde gebelik belli olur mu

Sudarte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
38
5
1
18
Betahcg kan tahlili yaptırmadan normal kan tahlilinde (tam kan sayımı vb) Hamilelik varsa belli olur mu doktor anlar mı yani

Bilmiyorum 1 aylık olunca anca küçük bi kese olur, dahiliye de alanı olmadığı için anlamayabilir

Benim şüpheli zevk suyuyla olan Bi ilişkim oldu diğer yazılarımı okuyabilirsiniz gebelik olmasından korkuyorum 2 kere hasta olduğum için kan tahlili verdim ama galiba belli olmuyormuş zaten normal kan tahlilinde gebelik ama iki kere de idrarda test yaptım negatif çıktı

Benim şüpheli zevk suyuyla olan Bi ilişkim oldu diğer yazılarımı okuyabilirsiniz gebelik olmasından korkuyorum 2 kere hasta olduğum için kan tahlili verdim ama galiba belli olmuyormuş zaten normal kan tahlilinde gebelik ama iki kere de idrarda test yaptım negatif çıktı
Pazartesi de dahiliyeye gidicem ultrasonla falan bakıcakta gebelik varsa herkes yok diyo ama

Betahcg kan tahlili yaptırmadan normal kan tahlilinde (tam kan sayımı vb) Hamilelik varsa belli olur mu doktor anlar mı yani
surtunmeden hamıle kalmazsın. kac ay oldu surtunme oldugundan bu yana? adet olmussun 17 yasındaymıssın bchg falan bakmaz devlet sana . ozelde bılemem. yıne resıt degılsın sonucta. 2 kere hasta oldum ne demek? vırus enfeksıyon grip gıbı hastalık mı yoksa adet e mı hastalık dıyorsun?

Pazartesi de dahiliyeye gidicem ultrasonla falan bakıcakta gebelik varsa herkes yok diyo ama
Offff ilişkiden sonra regl oldum dedin, sana hamile değilsin dedik. Üstelemesen mi artık? Hamile değilsin.

surtunmeden hamıle kalmazsın. kac ay oldu surtunme oldugundan bu yana? adet olmussun 17 yasındaymıssın bchg falan bakmaz devlet sana . ozelde bılemem. yıne resıt degılsın sonucta. 2 kere hasta oldum ne demek? vırus enfeksıyon grip gıbı hastalık mı yoksa adet e mı hastalık dıyorsun?
1 ay geçti sürtünmeden 2 kere hastalık derken de ishal mide bulantısı olmuştu çok kötü doktora gittik mide gribi yada strese bağlı irritabl bağırsak enfeksiyonu dediler ben anladım ki o da stresten olmuş ilişkiden sonra da 1 kere de regl oldum zaten normal zamanımds normal miktarda sadece acısız geçti işte sancı olmadı adet boyunca

Bide regl bittikten yaklaşık 10 14 gün sonra çok hafif bi lekelenme oldu kahverengi ama sadece silinirken geldi

Biri Daha yazıp cevap verip soru sordukça yazasım geliyor işte
17 yaşındasın, reşit değilsin. Bu yaşta bu haltı yerken korkmadın, şimdi korkudan bütün tuşlara basıyorsun. Yeter ablacım zorlama. Hamile değilsin. Ama olur da hamile kalırsan da sonuçlarına katlanacaksın. Sonuçlarına katlanamayacağın hiçbir şeyi bundan sonra yapmazsın. Yeter başlık açıp durma artık.

Back