Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır çok teşekkürler sağolunBen hemşireyim demir bağlama kapasitesinin yüksek olmasının birden çok nedeni var hemogram ve diğer klinik biyokimya ile birlikte yorumlamak gerkeir. ama albümin ve sodyumun birlikte yükselmesi yeterli su tüketmediğinizi gösterir belliki düzgün beslenip yeterli su içmiyorsunuz vücudunuza gerekli özeni gösterin lütfen. (Ancak yine söylüyorum sadece bu değerler tek başına yeterli değil)
Abla 15 yaşındayımHamilelik yok değil mi
Tamamdır sağolunTek başına bu 3 değere göre yapılan yorum çok yanlış olur, hekiminiz gerekli bilgiyi size zaten verecektir.
Ben de burada herkese sormuyorum zaten tecrübeye sahip insanlara soruyorum, normal bir insanın anlamasını beklemiyorum ablacım doktora sonuçları göstermedim henüz dedim ya.Burdan biz nasıl anlayabiliriz ki doktor gerekenleri zaten söylemiştir
Kilo ödem sorunun var mıAbla 15 yaşındayım
Serum demir ve ferritin değeriniz görünmüyor ama demir eksikliği anemisi olabilir. O değerleriniz normal mi?
Kilom 62 boyum 1.65 herhangi bir sorunum yokKilo ödem sorunun var mı
Son bir haftadır günde belki 1 litre bile içmiyorumdur ondan.kaynakli olabilir miBen hemşireyim demir bağlama kapasitesinin yüksek olmasının birden çok nedeni var hemogram ve diğer klinik biyokimya ile birlikte yorumlamak gerkeir. ama albümin ve sodyumun birlikte yükselmesi yeterli su tüketmediğinizi gösterir belliki düzgün beslenip yeterli su içmiyorsunuz vücudunuza gerekli özeni gösterin lütfen. (Ancak yine söylüyorum sadece bu değerler tek başına yeterli değil)
Demir eksikliğiniz yokmuş. Bu ara çok uğraştım bu sorunla, bağlama kapasitesini görünce yazdım ama sizde problem yokmuş
Değerler anlam taşımaz bir HEKİM muayene etmeli .Ben hemşireyim demir bağlama kapasitesinin yüksek olmasının birden çok nedeni var hemogram ve diğer klinik biyokimya ile birlikte yorumlamak gerkeir. ama albümin ve sodyumun birlikte yükselmesi yeterli su tüketmediğinizi gösterir belliki düzgün beslenip yeterli su içmiyorsunuz vücudunuza gerekli özeni gösterin lütfen. (Ancak yine söylüyorum sadece bu değerler tek başına yeterli değil)
HEKIM muayene eder sağolunBurdan lütfen kimse yorumlamasın. Hekiminizle
Değerler anlam taşımaz bir HEKİM muayene etmeli .
Rica ederim . Doğrusu böyleHEKIM muayene eder sağolun
Bendede Demir eksikliği var ama dizin Ferritine bakılmamış sanırımMerhaba sonuçlardan anlıyor musunuz? Bugün doktor kansızlık olabilir dedi bunların kansızlıkla ilgisi var mıdır? Başka bir şey midir ? Ciddi mıdır?
Eki Görüntüle 3370463