- 23 Aralık 2019
- 110
- 47
- 18
- Konu Sahibi Gozdekelebek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tiroid dediğiniz tsh değil miİlk gözüme takılan tsh oldu. Tiroidlerin yavaş çalışıyor bu gebeliğe engel
Evet Tsh gebelik için 2 altı olmalı. Kilo da aldırır az çalışması. diğer hormon değerleri iyi ama bu elisa neydi emin değilim hepatitti sanırım bağışıklık testi mi acaba bilmiyorum net.Tiroid dediğiniz tsh değil mi
Ayyy kiloluyum zatenEvet Tsh gebelik için 2 altı olmalı. Kilo da aldırır az çalışması. diğer hormon değerleri iyi ama bu elisa neydi emin değilim hepatitti sanırım bağışıklık testi mi acaba bilmiyorum net.
Ondan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadanAyyy kiloluyum zaten![]()
Ben direk kadın doğuma gittim bu testleri istediOndan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadan
Lh eksik o da olmalıydı. Doktorun detaylı bilgi verir elisadan emin değilim hepatit sanırım mutlaka gösterBen direk kadın doğuma gittim bu testleri istedi
Pcoda adet düzensizliği oluyor sanırım benm afetlerim düzenliOndan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadan
Benim de düzenli ama pcoyumPcoda adet düzensizliği oluyor sanırım benm afetlerim düzenli
Bu lh hangi test ile bakılıyor acaba adı nedirOndan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadan
Hormon testi adı lh canımBu lh hangi test ile bakılıyor acaba adı nedir
Daha doktora göstermedim teşekkür ederim bilgilerin içinBenim de düzenli ama pcoyumkilo alma, tüylenme, yumurtalık görüntüsü ve düzensiz adet. Bunlardan ikisi bile olsa pco deniyor zaten direk. İlaç kullan tsh önemli onu unutma