• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tahlil Sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gozdekelebek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
110
47
18
Sonuçlarım bu şekilde arkadaşlar bir sıkıntı var mı sizce

Eklentiler

• Screenshot_20200827_132159.webp
    Screenshot_20200827_132159.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 106
İlk gözüme takılan tsh oldu. Tiroidlerin yavaş çalışıyor bu gebeliğe engel

Ayyy kiloluyum zaten 😃😃
Ondan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadan

Ondan kilo alıyorsun büyük ihtimal. Lh bakılmamış o da önemli. Pco olabilir. Dahiliyeye gitmen gerekli. Benim de böyleydi doktor hayatın boyunca kullanıcaksn dedi bu ilacı. Üstüne insülin direnci için ilaç kullandım. 5-6 ayda 11 kilo verdim hc diyet yapmadan
Ben direk kadın doğuma gittim bu testleri istedi

Pcoda adet düzensizliği oluyor sanırım benm afetlerim düzenli

Bu lh hangi test ile bakılıyor acaba adı nedir

Back