- 23 Temmuz 2020
- 60
- 37
- 8
- 33
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
bu degerlerde anormallik olsgunda koyuyla belirtiolar sanki oyle birsey varmi sana verilen kagitta deger dusuk yada yuksekse koyu bi renkle beliritiolarKızlar bilgisi olacak bakabilir mi lutfen
Lh yüksek cnm bilgin olsun pko musunCa-15_3 21.09
Ca-19-9 5.22
Fsh6
Lh 27.17
Beta 0.100
Yumurtlama tembelliği demek canım tedavisi yok kilo verince düzene giriyor. Gebelik zorlaşır sadece tüylenme adet gecikmesi fln yapar.Adet olmadigim için gittim.araya haftasonu girdi.doktor değerlendirmesi.pko nedir.ameliyat vs gerektirir mi
Doktorunu dinle canım her kist tehlikeli değildir. Pcoda da inci gibi kistler görünür. Kilo aldıysan o tetiklemiştir verirsen girer yine düzene. Korkma hiç :)Bu kist daha da büyüyüp yumurtalığın alınmasını gerektirecek duruma gelir mi acaba.telas yapmadım.henuz bebek düşünmüyorum ama 2.yi ilerki zamanlarda istiyorum.ne yapmam gerek şimdi benim bu durumda
Prolaktin yüksek çocuk olmamasının büyük etkeni bu hormonProtestan 1.76
Prolaktin 19.76
Serbest T3 2.89
Serbest T4 1.09
Tag 1.5
Kızlar değerlendirir misiniz
Nasıl düzelir bilginiz var mı.suan için düşünmüyorum bebek.1.5 yaşında oğlum var daha erken ama ilerisi için içimi korku saldiProlaktin yüksek çocuk olmamasının büyük etkeni bu hormon
Emziriyorsanız yüksek çıkması normal ama emzirmiyorsanız doktora gidip ilaç almanız gerekirNasıl düzelir bilginiz var mı.suan için düşünmüyorum bebek.1.5 yaşında oğlum var daha erken ama ilerisi için içimi korku saldi
Canım benim de lh 13.5 çıktı adete 1 hafta kala normal midirLh çok yüksek pcos var sende
Canım prolaktin benim fe 17.72Prolaktin yüksek çocuk olmamasının büyük etkeni bu hormon
Emziriyorsan normal emziriyorsan yüksekCanım prolaktin benim fe 17.72
Normal midir
Hayır emzirmiyorum benEmziriyorsan normal emziriyorsan yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?