Gebeliğe Hazırlık Tahlil Sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

icefrezya

🌼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
1.283
2.310
333
Ankara
Arkadaşlar 7 Kasım da düşük yaptım. 6 Aralıkta hayız oldum. Hayızın 7. Günü verdiğim kan sonuçları böyle. Normal aralıkta herşey lakin, 2gün önce Tsh 6 küsür çıkmıştı. Bu nasıl oluyor bilginiz var mı? Bir de diğer değerlerle ilgili bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Eklentiler

• _20191213_205533.JPG
    91,7 KB · Görüntüleme: 83
Kanı nerede verdınız yanı özel devlet saglıkocagı?

Tsh strese ve yeme içmeye göre değişkenlik gösterebiliyor çok büyük bir fark yok dert etmeyin, sonuçlarınızın hepsi iyi görünüyor bir problem yok bence

Bende bır problem oldugunu zannetmıyorum.. İçim rahat etsın dıyorsan sağlık ocağına sorabilirsin.

Çok sağolun cevaplar için.
Çok ilginç hormonun bu şekilde etkileniyor olması. Haftaya randevum var, sıkıntı değil beklerim inşallah.

Tsh strese ve yeme içmeye göre değişkenlik gösterebiliyor çok büyük bir fark yok dert etmeyin, sonuçlarınızın hepsi iyi görünüyor bir problem yok bence
Bende bır problem oldugunu zannetmıyorum.. İçim rahat etsın dıyorsan sağlık ocağına sorabilirsin.

Gebelik istiyosanız tsh ın 2.5 - 3 civarında olması gerektiğini biliyorum. Benim de tsh değerim sürekli değişiyor haşimatodan dolayı. Tedirgin etmiyim sizi ama yine de doktorunuza bu konuyu bi sorun bence

Gebelik istiyosanız tsh ın 2.5 - 3 civarında olması gerektiğini biliyorum. Benim de tsh değerim sürekli değişiyor haşimatodan dolayı. Tedirgin etmiyim sizi ama yine de doktorunuza bu konuyu bi sorun bence

Evet istiyorum gebelik inşallah. Bu forumda okudum bunu, soracağım. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.

Bence tsh normal minicik bi artis etki etmez ama bu tur hormon tahlilleri adetin 3.gunu yapiliyor bu sonuclara gore yorum yapmak saglikli olmaz lh iniz yuksek gibi ama 7.gunde oldugunuz icinde olabilir bu

Bence tsh normal minicik bi artis etki etmez ama bu tur hormon tahlilleri adetin 3.gunu yapiliyor bu sonuclara gore yorum yapmak saglikli olmaz lh iniz yuksek gibi ama 7.gunde oldugunuz icinde olabilir bu
3. Gününe denk getiremedim. Belki gelecek aya yine ister doktor. Lh yüksekliğinin ne gibi etkileri var somut olarak bilginiz var mı? (google'da okudum bir şeyler lakin daha net etkilerini biliyor olabilirsiniz diye sormak istedim.)

Lh fshtan yuksekse pko yuzundendir adet gecikmesi yumurtlayamama gibi sorunlar yapar ama sizinki asiri yuksek degil bir de bu hormonlar adet dongusu boyunca artip azaliyor degisiyor bence 2 veya 3.gunde tekrar yaptirin

Lh fshtan yuksekse pko yuzundendir adet gecikmesi yumurtlayamama gibi sorunlar yapar ama sizinki asiri yuksek degil bir de bu hormonlar adet dongusu boyunca artip azaliyor degisiyor bence 2 veya 3.gunde tekrar yaptirin
İnşallah pco olmamışımdır. Çok sağolun yine baktırırım inşallah. Teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…