• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahlil sonuçları

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
32
Merhaba arkadaşlar sağlık ocağındaki tahlil sonuçları e nabıza ne zaman düşüyor

E nabiza düşmez ya ben elden alıyordum ztn cagiriyorlar
Normalde düşüyor e nabiza ertesi gün, pek çok sağlık ocağı elden vermiyor kağıtları olmadığı için
Ama benimki de düşmüyor, ben hariç ailedeki herkesin ki gozukuyor e nabizda

Tahlil yaptırdıktan bir gün sonra düşer. Olması gereken bu şekilde
Ama bu oradaki kişinin kayıtları girip girmemesine bağlı,kişiye göre değişir yani.

Tahlil yaptırdıktan bir gün sonra düşer. Olması gereken bu şekilde
Ama bu oradaki kişinin kayıtları girip girmemesine bağlı,kişiye göre değişir yani.
Valla kuzum kişiyle alakası yok , ben hep eşimle ve çocuklarımla aynı gün yaptırırım, hepsinin ki gozukuyor benimki düşmüyor e nabza , kaç kere söyledim, bizlik bir durum değil diyorlar , bi numara varmis orayi aramak lazimmis , bende hiç aramadım gerci

Bende kan tahlili ayni gun 18:00’den sonra -bazen daha erken-, idrar tahlili numuneyi vereikten 24 saat sonra sisteme dusuyor.

Gecmis olsun.

Valla kuzum kişiyle alakası yok , ben hep eşimle ve çocuklarımla aynı gün yaptırırım, hepsinin ki gozukuyor benimki düşmüyor e nabza , kaç kere söyledim, bizlik bir durum değil diyorlar , bi numara varmis orayi aramak lazimmis , bende hiç aramadım gerci
Belki e nabızda sorun vardır milanacım,normalde girişi yaptıkları an düşmesi lazım sonuçların. İlginç olmuş seninki.

Ben sağlık ocağımı değiştirdim,eskisi ne işlem yapardı ne sonuç girerdi ne de doktor ilgilenirdi. Şimdi her şey tıkır tıkır işliyor çok memnunum yeni geçtiğim yerde.

Merhaba arkadaşlar sağlık ocağındaki tahlil sonuçları e nabıza ne zaman düşüyor
Sağlık ocağından yapılan tahliller e nabıza düşmüyor. LABİM uygulamasından giriş yapıp çıkarabilirsiniz. Ben geçen yıllarda yaptırmıştım. Sağlık ocağındaki hemşire bana LABİM için parola vermişti.

İstenilen tahlile göre değişiyor.
Bazıları aynı gün bazıları 3 gün sonraydı.

Uzun zamandır sağlık ocağına kan vermedim, değişmiş olabilir.

Geçmişler olsun inşallah.

Belki e nabızda sorun vardır milanacım,normalde girişi yaptıkları an düşmesi lazım sonuçların. İlginç olmuş seninki.

Ben sağlık ocağımı değiştirdim,eskisi ne işlem yapardı ne sonuç girerdi ne de doktor ilgilenirdi. Şimdi her şey tıkır tıkır işliyor çok memnunum yeni geçtiğim yerde.
Yok e nabizda görmeyen çok insan var , sistemsel bir sorunmus

Back