• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tadilat

TaeYang

Guru
Pro Üye
24 Şubat 2013
6.848
9.890
448
Arkadaşlar merhaba
Kısmetse doğum yapacağım, hastanede giymek için bir geceliğim var ve önü giyemeyeceğim kadar açık. Sabahlık da kapatmıyor önünü.
Bunun önünü Nasıl kapatabilirim? terzide tadilat yaptırabilirim.
Geri iade almadı satan yer, hediye olarak alındı bana, önünün açık olduğu farkedilmemiş. 3 gün sonra değişime gittik başka güzel bir şey yoktu. Tüketici heyetine şikayet edecektim de başka şehirde yaşadığım için uğraşamadım.

image.webp

Aslında çok açık durmuyor önü.Başka gecelik almalısın eğer giyemeyeceksen.Zaten yedekli olması lazım.Ya da boynuna kırmızı şal/tülbent takabilirsin.

Arkadaşlar merhaba
Kısmetse doğum yapacağım, hastanede giymek için bir geceliğim var ve önü giyemeyeceğim kadar açık. Sabahlık da kapatmıyor önünü.
Bunun önünü Nasıl kapatabilirim? terzide tadilat yaptırabilirim.
Geri iade almadı satan yer, hediye olarak alındı bana, önünün açık olduğu farkedilmemiş. 3 gün sonra değişime gittik başka güzel bir şey yoktu. Tüketici heyetine şikayet edecektim de başka şehirde yaşadığım için uğraşamadım.

Eki Görüntüle 1900947

Terzi oraya ancak likralı bir kumaş atarak kapatabilir.

Fazla açık gibi değil aslında.

Kollarindaki tulden bulmaya calis yada benzerinden 2 kat olcak sekilde yakanin oldugu yere dikebilirsin.duz tulde olabilir.aklima gelen bu

Emzireceğinizi varsayarak çok açık olmadığını düşünüyorum. Sürekli açıp emzireceksiniz zira. Üzerine sabahlık tarzı birşey alın,kimono gibi bağlanan yada kruvaze gelen bir model olabilir,hem üşümezsiniz hemde yakanızı ayarlayabilirsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.

Sanırım dügmesi yok,orayı kapatırsanız terzide kumaşla falan emzirmek zor olur ayrıca.

Pek güzelmiş,çok beğendim.
Tabii sen daha iyi bilirsin.
Allahım yardımcın olsun,kolaylıkla kurtarsın inşallah.

Arkadaşlar sağolun cevaplarınız için. Yalnız tam dekolte bölgesi ve görünüyor giyince. Tesettürlü Değilim ama o kadar yaka açık giyinmiyorum.

Ya terziye gerek yok yahu, bi tane atletini gözden çıkar. Atletin dikişli kenarını üste getir. Alt tarafı da üçgen kes, kenardan iğne iplikle dikeceksin. Oldu bitti.

Yaka kısmının üstüne bir düğme ekleyebilirsin gibi sanki

Bir dugme daha diktirin pot durur biraz ama zaten mum gibi oturmayacaksiniz cok belli olmaz.Ama bence acik degil sorarsaniz her lohusanin gogusler tasiyo zaten gecelikten.

Boynuna kucuk bir esarp dolayabilirsin. Terzide kapattirirsan emzirmen sorun olur. Ben cok acik gormedim ama o kisisel tercih tabiiki. ama esarp tavsiye ederim kolay olur

Aslında çok açık durmuyor önü.Başka gecelik almalısın eğer giyemeyeceksen.Zaten yedekli olması lazım.Ya da boynuna kırmızı şal/tülbent takabilirsin.
Canım tesettürlü Değilim ama benim için açık maalesef, görünüyor yani dekolte.
Gecelik 1 tane yeter demiştim ama yedekleyeyim mi? Pijama da olacak.
Terzi oraya ancak likralı bir kumaş atarak kapatabilir.

Fazla açık gibi değil aslında.
Aynı kumaşından bulayım dedim ama bakalım. İnşallah olur :)

Kollarindaki tulden bulmaya calis yada benzerinden 2 kat olcak sekilde yakanin oldugu yere dikebilirsin.duz tulde olabilir.aklima gelen bu

Yada mavi saten gecebilirsi oraya
Gönülcüm saten de düşündüm aslında ama kafam geçer mi giyerken dedim :))
İnşallah güzel olur, beğendim geceliği Bi de.

Emzireceğinizi varsayarak çok açık olmadığını düşünüyorum. Sürekli açıp emzireceksiniz zira. Üzerine sabahlık tarzı birşey alın,kimono gibi bağlanan yada kruvaze gelen bir model olabilir,hem üşümezsiniz hemde yakanızı ayarlayabilirsiniz.
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bebeğinizi.

Sanırım dügmesi yok,orayı kapatırsanız terzide kumaşla falan emzirmek zor olur ayrıca.
Teşekkür ederim güzel dileklerinize :)
Sabahlığı da var fotodaki, o kapatmıyor.
Emecek bebişim inşallah ama hastanedeki kısmı düşünüyorum.
Bi de hastanede hastanenin fotoğrafçısı var, foto çekecek filan :) güzel olsun dedim :)

güzel bir güpür tül ile kapatabilirsiniz
Tül de aklımda, çok teşekkürler :)

Ya terziye gerek yok yahu, bi tane atletini gözden çıkar. Atletin dikişli kenarını üste getir. Alt tarafı da üçgen kes, kenardan iğne iplikle dikeceksin. Oldu bitti.
Hani sonradan tadilat olduğu belli olmasın demiştim de :)

şayet sezaryen olmazsa bir kere giyersiniz. o da doğumhaneden çıkarken. zaten doğumdan sonra mahremiyet gelmiyor insanın aklına :D üstelik kapalıyım ben.

neyse biraz wc ihtiyacını falan karşılamaya başlayınca hemen pijamalı olanı giydim ben. akabinde de taburcu edilmiştim. bırakın hiç bozmayın modelini ;) zaten o memeler hep açıkta geziyor ilk zamanlar. süt gelsin diye diye girmiyor içeriye :D

Back
X