Tadilat fiyatları konusunda acil yardımlarınızı bekliyorumm..

saguaro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
5
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,
konut alma ihtiyacı doğunca peşisıra malesef tadilat konusu da geliyor.Almak istediğim bir ev var ve baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor malesef.Bu aslında kötü bir durum değil ,evimi kendi isteğime göre yaptırabilicem ama maddiyat konusu da bi yerden sonra zorluyor tabi.Şimdi nette araştırdığım kadarı ile firmalar bu işi üstlenebiliyor ama onlar da nasıl bir rakam çıkartır hiç bir bilgim yok.sizin bana önerebileceğiniz İstanbul anadolu yakasına hizmet veren,güzel temiz çalışan ve aynı zamanda fiyatları uygun olan firma var mı?
yapılacak işleri yazmam gerekirse(neredeyse bütün ev:);
-banyo
-mutfak
-yerler laminant
-7 adet kapı
-8-9 adet pencere
-boya badana işleri
-petekler değiştirilebilir

Bu işler bana ortalama ne kadara mal olur?
Evini yeni yaptırmış,eşi dostundan duyan bilen var ise bana yardımcı olmanızı acilen bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim

-banyo
-mutfak
-yerler laminant
-7 adet kapı
-8-9 adet pencere
-boya badana işleri
-petekler değiştirilebilir

Anladığım kadarıyla banyo lavabosundan tutun wc klozetine kadar yenilemek istiyorsanız işçilik ve malzeme

Banyo için maksimum:1500
mutfak dolabı fiyatları en az 2000 2500 ki iyi bir mutfak
laminat için metrekare bilmek gerek bir küçük oda iyi malezeme ile 120 ye yapılıyor işçilikte içinde tabi komple kaba hesap: 1200 diyelim,
kapı fiyatları değişken amerikan kapılar 200 ede var 350 ye de en az 2000 kapı diyelim
pencere pimapense adetten ziyade pencere ölçümü alırlar kaba taslak onada 2000 deyin
boya badana 500 diyin
petekler maksimum 2500

maksimum 12 13 milyar gider arkadaşım

Ayrıca alacağınız ev sağlamsa,eski ise hiç tereddüt emeden alın ve içini dilediğiniz gibi yaptırın derim.Şimdiki evler son derece malzeme hırsızlığına maruz yapılar ve beton yok denecek kadar ince,tuğlalar en ucuzu ve kötü malzemeli olanı,işçilik rezalet.Boyayla iki şık dekorlar kapatıyorlar alıcı anlamıyor.İşin ehli olarak bilgilendirmek istedim sizi.Eski evler tabiri caizse Taş gibi

Son düzenleme:
arkadaslar tadılat ıcın fıyat arastırması yaptım 15 fırmadan en uygun olanını buldum ve ısı ona verdık memnun kaldım gercekten temız ve guvenılır genclerdı refaransları olmak ıstedım o yuzden buraya yazmaya karar verdım ulasmak ısteyen ozelden numara yollarım ıyı gunler arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…