Bebek Beslenmesi tadı güzel bir kan damlası var mı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zehrakca

DERENİM BAL KIZIM
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
64
0
36
İstanbul
5 aylı kızıma kan damlası kullanıyorum.ferro san.... diye bir markanın,ama tadı o kadar kötü ki bebeğim ağzını açmak istemiyor zor bela yuttursam da kusuyor.tadı daha güzel olan bir kan damlası duymuştum adını bilen ya da kullanan var mı?

Ben santafer damla kullanıyorum tadı güzel kızım agzını açmada zorlanıyor ama meyve suyu ile verince güzelce içiyor,kan damlasını c vitamini içeren meyvelerle vermek gerekiyormuş emilimi daha kolay oluyormuş,ama ben hangisi denk gelirse onunla veriyorum.

ben de ferro sanol kullanıyordum,çok zor oluyordu,tükürüyordu ayrıca çok ciddi kabız oluyordu bıraktım,sonra kan tahlili yaptılar,gerek te yokmuş bıraktık

bende santafer kullanıyorum.tadı süper olmasada diğerine nazaran daha ii..

Benim kızıma da doktor ferr.. san.. vermişti, kustu direk hiç içemedi, sonra ferrum verdi, onu sevdi, yüzünü bile buruşturmadı içerken.

Benim kızımada ferro san. vermişlerdi kızıma verdiğimde bi daha ağzını açmamaya başladı bende ya bunun tadı ne kadar kötü olabilirki dedim ve bir damlada kendi ağzıma damlattım.kafamçokkarıştı. Şimdi bile aklıma geldikçe midem bulanıyo be ömrümde böle iğrenç bi tat görmedim. Hemen ilacı değiştirip ferrum kullanmaya başladım bunun tadı iyi. Bide dikkat edin demir damlaları elbiselerde leke yapınca zor çıkıyo.Bilginize...

bende ferro san kullanıyorum tadı gercekten berbat ogluma verırken benım ıcım kalkıyor ama mecbur verıyorum yazık oyle bır yuzunu burusturuyorkı cocuk tıtrıyor resmen yutarken hemen ardından parmagımla recel tattırıyorum, dedıgınız gıbı elbıselerınden lekesı cıkmıyor guzelım badylerı leke oldu. ayrıca kabız yaptıgınıda duydum oglumda epeydır kabız ama mamalardan da yoksa demır ılacında mı bılemıyorum dr gıttgıımde sorucam, ayrıca kansızlıgı eger yoksa demır ılacına gerek yokmus bazı drlar vermıyor sakıncalı oldugunu soyluyor fakat benım dr,um herkontrole gıttıgımde verıyosun dımı unutma dıe hatırlatıyor acaba baska bır dr,mı gıtsem bakalım o ne dıycek?

biz ferrum kullandık yalana yalana içiyor oğlum :)

ferrum kullanabilirsin tadı güzel oglum bayıla bayıla içiyo yan etkileride digerine göre daha az :)

bence dr beklemeden ferrum a geç yazık çocuga kabızlıgıda büyük ihtimalle demir damlasından benim oglumdada yapmıştı. bizde ilk önce ferro kullandık bulantı ve kabızlık yaptı oglumda.

bende ferrum deneyim o zaman.kullandığım tahammul edilesi bişey değil kokusu cok berbat.kullandıktan sonra bebegımın altını isteksiz degıstırıyorum kokusu kakasına vuruyor birde simsiyah oluyor kakası ve bnde dikkat ettım damla kullandığmdan beri bebegım hergün yapmıyor kakasını doktora sorcam ondanmı diyee.

sağlık ocağının verdiği damlayı benim oğlumda içmedi.tadı ve kokusu çok kötü.ferrum kullanıyorum şuan çok memnumun.itiraz etmeden verebiliyorum.

pekmez veriyorum bi kaşık kullanmıyorum hiç birini gvenemiorum

aynı şeyi yazmak icin girdim, aklınıla bin yaşayın. Ben su anda vermiyorum kan damlası, kansızlıgı cıkmadı cunku ama eger doktor icmeniz gerek derse pekmez verecegimiz oylicem cunku bebegimin kabızlık cekmesini istemiyorum. onunla beraber ben de kaka nobeti tutuyorum sonra cunku.

http://www.nutrigen.com.tr/images/ferromixin.png. Nutrigen kullandık biz. Ama katı gıda alıyorsa icine serpiyorsun. Tadı özellikle meyvelerle çok uyumlu

ferro sanol facia bişey.. ben ilk verdim (meyve suyuyla karıştırdım ) oğlum ağlamaktan helak oldu sussun diye emzirdim bi baktım benim bile göğsüm pas kokuyor o kadar üzüdüm ki ertesi gün eczaneye sordum bunun pas kokmayanı yok mu diye eczacı bana ferrum verdi ve rahat ettim kızlar 5 lira bişi.. 2 aydr kullanıyorum hala yarısı duruyor

pekmez veriyorum bi kaşık kullanmıyorum hiç birini gvenemiorum

Aslında doğru yapıyorsunuz.Ben ferrum veriyorum ama hep tereddütlüyüm çünkü içeriğinde paraben var.Temizlik ürünlerinin içeriğine bile dikkat ederken ağızdan bu maddeyi vermek çok doğru gelmiyor ama doktorumuz ısrarla ver diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…