Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 aylı kızıma kan damlası kullanıyorum.ferro san.... diye bir markanın,ama tadı o kadar kötü ki bebeğim ağzını açmak istemiyor zor bela yuttursam da kusuyor.tadı daha güzel olan bir kan damlası duymuştum adını bilen ya da kullanan var mı?
bende ferro san kullanıyorum tadı gercekten berbat ogluma verırken benım ıcım kalkıyor ama mecbur verıyorum yazık oyle bır yuzunu burusturuyorkı cocuk tıtrıyor resmen yutarken hemen ardından parmagımla recel tattırıyorum, dedıgınız gıbı elbıselerınden lekesı cıkmıyor guzelım badylerı leke oldu. ayrıca kabız yaptıgınıda duydum oglumda epeydır kabız ama mamalardan da yoksa demır ılacında mı bılemıyorum dr gıttgıımde sorucam, ayrıca kansızlıgı eger yoksa demır ılacına gerek yokmus bazı drlar vermıyor sakıncalı oldugunu soyluyor fakat benım dr,um herkontrole gıttıgımde verıyosun dımı unutma dıe hatırlatıyor acaba baska bır dr,mı gıtsem bakalım o ne dıycek?
pekmez veriyorum bi kaşık kullanmıyorum hiç birini gvenemiorum
5 aylı kızıma kan damlası kullanıyorum.ferro san.... diye bir markanın,ama tadı o kadar kötü ki bebeğim ağzını açmak istemiyor zor bela yuttursam da kusuyor.tadı daha güzel olan bir kan damlası duymuştum adını bilen ya da kullanan var mı?
pekmez veriyorum bi kaşık kullanmıyorum hiç birini gvenemiorum