• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Tadelle Svava Salıncak - Büyük Boy - Mavi

denizannesi

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
8
0
16
İstanbul
Büyük boy Tadelle Svava Salıncak olarak bilinen salıncak satılık. 40 lira.
Çok temiz durumdadır.

Biz çok memnun kaldık. Çocuklar evin içinde sıkılıyorlar zaten, astık salonun ortasına istediği gibi sallandı, oynadı, uyudu. Kancalı sistem olduğu için istediğiniz zaman tık diye sökebilirsiniz (mesela misafiriniz gelince).
Çapı 85 cm.
Tavandan aşağı yüksekliği 220 cm.
Taşıma çantası ile birlikte verilecektir.
Sadece tavana çakılan çelik dübel yok , çünkü kullanılmış durumda. Herhangi bir nalburdan 1-2 liraya halkalı bir çelik dübel alabilirsiniz.

Büyük boy Tadelle Svava Salıncak olarak bilinen salıncak satılık. 40 lira.
Çok temiz durumdadır.

Biz çok memnun kaldık. Çocuklar evin içinde sıkılıyorlar zaten, astık salonun ortasına istediği gibi sallandı, oynadı, uyudu. Kancalı sistem olduğu için istediğiniz zaman tık diye sökebilirsiniz (mesela misafiriniz gelince).
Çapı 85 cm.
Tavandan aşağı yüksekliği 220 cm.
Taşıma çantası ile birlikte verilecektir.
Sadece tavana çakılan çelik dübel yok , çünkü kullanılmış durumda. Herhangi bir nalburdan 1-2 liraya halkalı bir çelik dübel alabilirsiniz.

Kaç yaş için bu salıncak?

Özedenl mesaj atmıştım görmediniz sanırım

merhaba,
mesajınızı dün gördüm ama 50 mesaj kotası dolmadığı için özelden cevap yazamadım kusura bakmayın. görmeniz için buraya mesaj yazdım. bende kotayı doldurmaya çalışıyorum.
eğer benimle özelden iletişim kurmak isterseniz bana özel mesajla telefonunuzu yazın, ben sizi arayayım. yada bugun kotayı doldurmaya çalışacağım, ancak ondan sonra özelden mesaj yazabilirim.

İlginize teşekkür ederim hafta içi istanbula gideceğim Esenlere ben özel mesajla adresi yazsam oraya yollar mısınız yada Avrupa yakasına yolunuz düşer mi????
Bir de fiyatta indirim olmazmı biraz...

Back