Taciz iddiası

Tamam da kızın söylediği doğruysa beterin beteri yani..

Bir de benim şüphemi çeken bazı yönler var mesela adamın kızı annesine salmaması hiç normal değil ve kız öne atmak için söylese direkt söylerdi sorgulanınca söylemiş doğru da olabilir.

ama çoğu erkek böyle düşünüyor
genç kızlarının yabancı bir erkek ile aynı evde kalmasını doğru bulmuyorlar
yani adamın kızın kalmasını istememe sebebi klasik erkek mantığı olabilir

Bunlar hassas konular, yüzleştirme vs. Hem baba da hem kız da yaralayıcı etkiler bırakabilir. Üstelik kimsenin kıza inanmaya meyili olmadığını söylüyorsunuz. Şuan ortada kimin haklı olduğunu bilmediğimiZ bir olay ve bir de kızın tamamen haklı olduğu başka bir olay var. Hiç bir şartta bir ebeveynin çocuğunun kiminle kalmak istediğine müdahale etme, bunu kısıtlama hakkı yok. Bu sorunu çözdüğünüzde diğer bilinmezlik kendiliğinden çözülmüş olucak aslında. Eğer kendisine kendi hayatını yönlendirme hakkı verildiğinde kız babasıyla görüşmeye devam ederse belki anlattıkları ya da düşündükleri o anki öfkesinden kaynaklıdır, eğer babasıyla görüşmeyi keserse ikisinin ilişkilerinde anlık bir öfkeden daha büyük problemler var demektir.

Kocaman kız tacizi ayırt edecek yaşta ayrıca kimde kalma istiyorsa orda kalsın.. Baba kızını odaya çagırıyo çıplak yataga yatıyo bataniye açılıyo orası burası görünüyor sizde daha Tacizi var mı kime inanalım diyorsunuz iftira attıgı sıradan biri degil ki babası yahu aklından zoru yoksa böyle bi konu için iftira atmaz

Kızın babayla görüşmeme gibi bir durumu yok,sadece haftanın 4 günü annesiyle kalıyorsa 2 gün baba evinde kalıyor,hatta bu konu konuşulmaya başlandığında üzülüp ağlamış,ya babama bir şey yaparlarsa,ben zaten emin değilim bana yaptığından,emin olsam başka türlü davranırdım diyormuş.

evet,tek sebep bu,başka bir suçlaması yokmuş.

Ya kusura bakma ama kız babasının o anki duruşundan ve tavrından anlamıştır, çırılçıplak yatakta yatıyor ve kızını çağırıyor. Neden çıplak? Neden örtmüyor üstünü? Hiç bir kız durup dururken böyle birşey demez bence. Ayrıca kız kiminle isterse onunla kalır

yanlış anladınız herhalde,çırılçıplak demedim,yatağında ayaklarını uzatıp oturmuş ve üzerinde battaniye varmış,sadece örtünün açık kalmış kısmından gördüğünü söylüyormuş kız,vede yaptığı suçlamadan kendiside emin değilmiş,bilerekmi yapıldı yoksa farkında değilmiydi?

Olay çok net değil, baba kızı çağırmış ama kız hemen gitmeyince belki babası kızı gelmedi diye o sırada üstünü açtı, bir de babanın neresi acıkmıs bu önemli, yani üst taraf mı alt taraf mı?

Ne sacma bi konu yaw ?

20 yasinda koca kiz babasinin yanlislikla bi durumuna sahit oluyo, (baska supheli davranisi yokmus) bunu gidip millete anlatiyo??

nasi bi mantik allasen ???

ben 2 tarafıda tanıyorum,anne tarafından duydum,ama kız 20 yaşında , kadın boşanırken kızını yanına almadı,zaten eşini aldattığı kişi ile evlendi.

Eğer ! Baba çağırmış ve kız odaya girdiğinde yarı çıplaksa kesin bir i*nelik var . Kız hemen annesinin yanına gitsin . Ben olsam anneme söylerdim ama dava açacak kadar 'yasalara göre' ciddi bir durum mu , bilemiyorum.

Ne sacma bi konu yaw ?

20 yasinda koca kiz babasinin yanlislikla bi durumuna sahit oluyo, (baska supheli davranisi yokmus) bunu gidip millete anlatiyo??

nasi bi mantik allasen ???
Buda enteresan kızın piskolojik sorunumu var , yoksa başka bir babaya kin den dolayı iftira mı var , yoksa kız habersiz girince babasını yarı çıplak yakalamış valla numarasını verse de konuşsak kafam karıştı . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…