- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
Babasının odasına diyor ama
böyle bakınca, evet olabilir
yine de konu net değil, konu sahibi de yok, ben en iyisi yorumsuz kalayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babasının odasına diyor ama
Ben de o yüzden yorum yapmadımböyle bakınca, evet olabilir
Ama zaten kiz babasini cagirdiysa ve baba geldiginde kizin acik biyerini gördüyse, kafasini cevirip cikip gitmis, yani babanin davranisinda en azindan bu durumda anormal bisi yok... Ama anladigim kadariyla kiz demek istiyor ki, babam beni ekstra cagirdi, orasinida ekstra acti, kasitli bi durum oldugunu iddia ediyor yani...böyle bakınca, evet olabilir
Ama zaten kiz babasini cagirdiysa ve baba geldiginde kizin acik biyerini gördüyse, kafasini cevirip cikip gitmis, yani babanin davranisinda en azindan bu durumda anormal bisi yok... Ama anladigim kadariyla kiz demek istiyor ki, babam beni ekstra cagirdi, orasinida ekstra acti, kasitli bi durum oldugunu iddia ediyor yani...
Konuyu acip kaciyormusunuz yahu? Bende ilk tam tersi sandim ama bilac kere daha okudum... Baba kendi odasindaymis ce kizini cagirmis, kiz odaya girdiginde baba yatakta uzanikmis üstünde battaniye varmis ama bi yeri acikmis, kiz bunu gördügü gibi kafasini cevirip odadan cikmis... Dogrumu? Eee sonra ne olmus? Baba bisey dememismi? Bukadar bi detaya nasil yorum yapalim? Kiz acaba orda rahat degil yada babasini sevmiyormuda böyle bisey anlatiyor? Bi aciklik getirseniz...
Evet,aynen bu durumda ona benziyor.Bazi insanlar istedikleri sey olmayinca iftira atabiliyor.staj yaparken bir kiz gelmisti baya agir suclamalar bulundu falan.sonra ortaya cikti sevgilisi ile bulusmaya gitmesine izin vermedigi icin babasini cezalandirmak istemis
Evet,aynen bu durumda ona benziyor.
kızın annesi tekrar evlendi,orda üvey baba olduğu için kalmaya gönderilmiyordu,ama kısa bir süre önce anne evinde sık sık gidip kalmaya başlamış,neden orda kaldığı sorgulanınca da bu konuyu ortaya atmış , orda da bir gönül ilişkisi olduğunu biliyoruz,zaten babasını sevmediğini söyleyen bir kız, bizcede kendini kontrol altında tutmaya çalışan geliş gidişlerin takibini yapan babadan kurtulup annesinin yanında yaşamak istediği için böyle bir yola başvurmuş olabilirmi?
peki sadece kızı dinlemek yeterlimi sizce? babayla yüzleştirmek yada babanın sorgulanması gerekirmi? ve böyle bir durum nasıl sorulur?
Çok teşekkür ederim,dediğiniz gibi ailede bu korkuyu yaşıyor,böyle bir şey gerçek değilse baba için büyük yıkım olur.hayır tabi ki değil
ama baba suçsuz ise babayla yüzleştirmek, hatta adama sormak bile adamı yıkar
sizin bir şekilde bir uzmandan yardım almanız, kızın bir uzmanla görüşmesi lazım
Hayır daha önce hiç bir şikayeti yokmuş,anne evinde kalmaya başlayınca böyle bir şey ortaya atmış.Daha oncede babasinin hareketlerinden rahatsiz oldugu olmusmu acaba Bana pek gercekmis gibi gelmedi bu olay kiz iftira atiyor sanki.ee daha sonra babasi bi aciklama yapmamismi ki.var bi sacmalik ama anlamadim ben
kız babasını gördüğünü iddia ediyormuş.Kim kimi görmüş onu açıklığa kavuştursanız
İnsan neden babasina iftira atsın ki?[/QU
Anne babasının ayrılışından babayı sorumlu tutuyor olabilir, ayrıca kıza epilepsi şüphesi ile tetkikler yapılıyor son zamanlarda.,acaba ruhsal problemi olabilirmi? bilemiyoruz.
peki sadece kızı dinlemek yeterlimi sizce? babayla yüzleştirmek yada babanın sorgulanması gerekirmi? ve böyle bir durum nasıl sorulur?
aynen. kıza baskı var sanırım. 20 yaşında bu kız. annesiyle yaşamak istiyorsa onla yaşamalıBence hemen de kızi iftira atıyor diye damgalamayın.Belki doğru söylüyor? Bırakın istediğiyle yaşasın.
Tabiki ben aile dostu olarak sorgulama yapamam,öyle bir niyetimde yok sadece sadece bu aileye en doğru çözümü bulmak için burdan yazdım,annesinde kalmasına karşı çıkmasıda evde üvey baba oluşu diye biliyorum.Sizin bu olaydaki konumunuz nedir tam olarak? Bir aile dostu sıfatıyla müdahil olup yüzleşirme veya sorgulama yapamazsınız bana göre. Bir de 20 yaşındaki bir kızın annesiyle kalıp kalmayacağına müdahale eden bir baba tuhaf bana göre.
aynen. kıza baskı var sanırım. 20 yaşında bu kız. annesiyle yaşamak istiyorsa onla yaşamalı