Taciz iddiası

1958

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
19
2
Arkadaşlar kafam karmakarışık,yardımınıza ihtiyacım var,yakın çevremden bir kızımız 20 yaşında,anne babası ayrı ,babası ve babasının ailesiyle yaşıyor, sorun şu ki babasını tacizle suçluyor, gösterdiği kanıtsa babası konuşmak için kızı odasına çağırıyor,kız hemen girmiyor yanına,bir süre sonra odasına girdiğinde yatağında uzanmış üzerinde battaniye olan fakat bir bölümü açılmış kısımdan bazı yerlerini gördüğü hemen kafasını çevirip odadan çıktığı ama bu durumu üzerinden atamadığı,pisikolojisinin bozulduğu yönünde.
Bizler bu kişinin hiç bir olayını duymadık ve asla inanmak istemiyoruz. Ama yinede konuyu araştırmak gerektiğini biliyoruz, yanlız bunu nasıl yapacağımızı bilemedik,kişiyle yüzleştirmekmi gerekir? göz hapsine almakmı gerekir? ???? bir sürü soru işareti... Doğrumu? yoksa iftirayamı uğruyor? Bu konuda nerden yardım almaları gerekiyor? lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
kızcagızın yasadığı sey tabıkı etkılemış olabılır; fakat durum sadece bundan ıbaretse su an ıcın suçlama yapılacak bır durum göremedım; kızla konuşmayı denesenız bunu dısında baska seylere tanık oldumu vs... ve bır psıkolaga gıdıp yardım almasıda sart...

Neresini görmüş adamın? Belki yanlışlıkla açılmıştır

Babasıyla sorunu falan varmıydı kızın? Bazı gençlerin anne babaları istediklerini yapmadığı için bazı şeylerle suçladıkları oluyo. Gerçi burda kız pek küçük değil suçladığı konuda basit bişey değil. Ki yanlışlıklada olmuş olabilir. Kötü bi durum

Bu kisitli bilgiyle bi sey soylemek cok zor , ayrinti lazim. Sonucta basit bi konu degil.

Bazi insanlar istedikleri sey olmayinca iftira atabiliyor.staj yaparken bir kiz gelmisti baya agir suclamalar bulundu falan.sonra ortaya cikti sevgilisi ile bulusmaya gitmesine izin vermedigi icin babasini cezalandirmak istemis

Öyle bir hale geldik ki herkes herkesten şüpheleniyor malesef..

Baba bu gördü ve direk dışarı mı çıktı , yoksa uzun uzun açık yerlerine baktığını gördü mü o kız ?

Öyle bir hale geldik ki herkes herkesten şüpheleniyor malesef..

Baba bu gördü ve direk dışarı mı çıktı , yoksa uzun uzun açık yerlerine baktığını gördü mü o kız ?

ben okuduğumdan babanın kızı değil
kızın babayı gördüğünü anladım
yanlış mı anladım?

Babasımı kızın odadına girmiş yoksa kızmı babasının odasına girmiş virgül falan yok o kısmı pek anlayamadım.
Sadece bu mu olay daha açıklayıcı olurmusunuz?

itiraf ediyorum ilk defa bir konuyu anlayamadım
kim kimi konuşmak için çağırmış?
adam kızın geleceğini bildiği halde mi bir yerlerini göstermek için beklemiş?
yoksa kız adamı hazırlıksız mı yakalamış?
yani kızın ne sebeple etkilendiğini söylediğini anlayamadım vallahi
biri bana açıklayabilir mi rica etsem

Artik.kimseye guvenilmiyor,oyle bir zamanda yasiyoruz cunki,baba kizina nasil yan gozle bakabiliyorsa,evlatta gozunu kirpmadan sirf dikkat cekmek icin,babasina iftira atabiliyor,bilemiyoruz ki,yani ne diyelim,ikiside artik gunumuzde karsilasilan durumlar.

Konuyu tekrar okudm aklima su geldi birde..konu sahibi sen bu kizin annesinin yakini misin..ve bunu kimn agzindan duydun..acaba anne mahkeme karariyla kizni almak istiyorda,babaya iftira atma yolunu sectiler,ama bunu ispat etmekte zorluk cekiyorlar..durum boyle mi acaba.

Baba kızı çağırmış
kızı da odaya girdiğinde babasını uygunsuz bir şekilde görmüş bunu anladım ben

Konuyu acip kaciyormusunuz yahu? Bende ilk tam tersi sandim ama bilac kere daha okudum... Baba kendi odasindaymis ce kizini cagirmis, kiz odaya girdiginde baba yatakta uzanikmis üstünde battaniye varmis ama bi yeri acikmis, kiz bunu gördügü gibi kafasini cevirip odadan cikmis... Dogrumu? Eee sonra ne olmus? Baba bisey dememismi? Bukadar bi detaya nasil yorum yapalim? Kiz acaba orda rahat degil yada babasini sevmiyormuda böyle bisey anlatiyor? Bi aciklik getirseniz...

yok bence bu da yanlış
çünkü diyor ki "konuşmak için çağırdığı babasının odasına girdiğinde"
kız konuşmak istemiş sanki

Baba kızı çağırmış
kızı da odaya girdiğinde babasını uygunsuz bir şekilde görmüş bunu anladım ben

ben de okuduğumdan kız babayı çağırmış anlıyorum
"konuşmak için çağırdığı babasının odasına..........."
babası çağırsaydı
"konuşmak için çağırAN babasının gibi bir şey yazmaz mıydı"

Babasının odasına diyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…