Taç yatak örtüsü model ve renkte kararsızlık

secret_1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
120
0
0
İstanbul
İnternetten sipariş ettim ama sonradan kararsız kaldım.beyaz renkte model kendini göstermiyor ve beyaz çabuk kirlenir,leke tutar diyerek kahverengiyi sipariş ettim.sizce model olarak güzel mi ve beyazıyla değiştireyim mi,çok kararsızım kızlaaaarrrr :44:

bakıp bi yorum yapın lütfen,ona göre siparişi iptal edeyim ya da gelince değiştireyim

mobilyaların kahve tonlarındaysa çokta uyumlu olur aslında ama yine de karar senin....
benim kahve hoşuma gitti, beyazda güzel ama dediğin gibi çabuk kirlenir, güle güle kullan. güzel günlerde kullan

Son düzenleme:
mobilyaların kahve tonlarındaysa çokta uyumlu olur aslında ama yine de karar senin....
benim kahve hoşuma gitti, beyazda güzel ama dediğin gibi çabuk kirlenir, güle güle kullan. güzel günlerde kullan

çok teşekkür ederim.henüz mobilyalarım yok,çeyiz için aldım ama mobilyada da kahve tonlarını düşündüğüm için bunu tercih ettim.beyazda aklımın kalmasının sebebi de çeyiz için alıyor olmam:26:

kahve daha agır durmus bence kahve guzel hem seninde dedigin gibi modeli gösterir

bende kahverengiyi beğendim daha ağır ve modeli gösteriyor gibi

Son düzenleme:
teşekkür ederim,çoğunluğun fikrinin kahveden yana olması beni mutlu etti.siparişimi iptal etmeyip gelmesini bekleyeceğim,gelince görüp son kararımı veririm.beğenmezsem diğer rengine veya başka modellere bakıp değiştiririm

gerçekten kahverengi güzelmiş.
beyaz renk sönük kalmış modelini gösterememiş.
şimdiden güle güle kullan

bende kahve rengini beğendim ağır durmuş nereden aldığını bana da söyleeye bilirmisin benimde almam gerekiyor da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…