• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç üçlü omlet setinde seramik mi teflon mu ?

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
158
Merhabalar
Ben uzun zamandır üçlü omlet seti almak istiyorum ama bir türlü karar veremiyorum. Annem Taçın teflon omlet tavasını kullanıyor çok memun ama ben seramik almayı düşünüyorum. Bazı yorumlarda seramiklerin daha kullanışsız olduğu yazılmış ?
Kullan arkadaşlar var mı bu seti yorumlarınız nelerdir?
yada üçlü omlet setinde önereceğiz başka marka var mı ? zaten her markanın üçlü omlet seti de yok :(

taç konusunu bilemicem
ama seramiği tek geçerim
kaldı ki teflon dediğin hemen çiziliyor ve sağlıksızlaşıyor
ayrıca seramiğin kullanımı büyük rahatlık
esse den aldım ben çok memnunum

taç konusunu bilemicem
ama seramiği tek geçerim
kaldı ki teflon dediğin hemen çiziliyor ve sağlıksızlaşıyor
ayrıca seramiğin kullanımı büyük rahatlık
esse den aldım ben çok memnunum
Annem üç yıldır kullanıyor bu teflonu tek çizik yok ondan düşünmüştüm. Seramiğinizi bulaşık makinanız da yıkıyabiliyorsunuz değil mi? Bazı markalarda yıkanmaz diye uyarı varmış da

Annem üç yıldır kullanıyor bu teflonu tek çizik yok ondan düşünmüştüm. Seramiğinizi bulaşık makinanız da yıkıyabiliyorsunuz değil mi? Bazı markalarda yıkanmaz diye uyarı varmış da
dediğim gibi taç markasına dair bi fikrim yok
muhtemelen anneniz de özenli kullanmıştır diye düşünüyorum
çünkü çizik olmaması imkansız gibi bişey 3 yılda
benimkinde öyle bir uyarı yok
ayrıca karaca cookplus ın da tencere takımı var bende seramik
hepsini makinada yıkıyorum ben
bugüne kadar bir sorun yaşamadım

Tacin seramik tava/sahani kullaniyoruz. Yanma yapisma olmadigi icin temizligi kolay oluyor temizlerken cok zedelenmiyor. Elde de yikiyoruz makinada da iki yil olcak bir sıkıntı yasamadik

Back