• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TAÇ Mikrofiber Yorgan 2.si %50 indirimlii

elaasuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
139
0
46
İstanbul
Kızlarrrr ya taç mikrofiber yorganlarda 2.si %50 indirim oluyor sitesinde... çift kişilik olanı 109 tl fakat kalitesi hakkında bilgisi olan kullanan alıp çeyizine koyan kimse varmıııııııııııı bana bir fikir versiin ..benim aklıma takılan şey mikrofiber yorganlar çok ucuz biliyorsunuz 59 tl gibi rakamlara var aynı kalitede bir ürünüde almak istememm
Bir bilen varsa bana yardım etsin lütfeeen

Microfiber Yorgan
%100 Micropolyester

aynı dertten bende muzdaribim :ssz: bende taçtan misafirlik tek kişiliklerden alayım diyorum, yorumları okuyorum çok iyi diyen de var çok kötü diyende anlamadım :53:

bende çeyizime taç mikrofiber aldım 66 tl gibi bişeydi çift kişilik indirimden almıştım. valla yumuşacık ama n ekadar kullanışlı ne kadar ısıtıyor bilmiyorum

bende taçın bu kampanyasından 2ay önce 2adet yorgan aldım

henüz kullanmasamda annemler güzel olduğunu söylüyor

tavsiye ederim

hafta sonu ben de gördüm bu kampanyayı. taç mikrofiber yorgan 99 tl di.. 2. side hediye geliyodu... kararsız kaldım almadım... çünkü 2 tane bayağı bi yer kaplıcak.. onları koyacak yerim de olmadığından daha sonraya erteledim..

hafta sonu ben de gördüm bu kampanyayı. taç mikrofiber yorgan 99 tl di.. 2. side hediye geliyodu... kararsız kaldım almadım... çünkü 2 tane bayağı bi yer kaplıcak.. onları koyacak yerim de olmadığından daha sonraya erteledim..

Canım çift kişilikmi 99tl birde hediyeli diyosunn... ooo süpermiş doğrusu

Kızlarrrr ya taç mikrofiber yorganlarda 2.si %50 indirim oluyor sitesinde... çift kişilik olanı 109 tl fakat kalitesi hakkında bilgisi olan kullanan alıp çeyizine koyan kimse varmıııııııııııı bana bir fikir versiin ..benim aklıma takılan şey mikrofiber yorganlar çok ucuz biliyorsunuz 59 tl gibi rakamlara var aynı kalitede bir ürünüde almak istememm
Bir bilen varsa bana yardım etsin lütfeeen

Microfiber Yorgan
%100 Micropolyester

english home dada tek kiş 29 çift kişilik ya 39 ya 49 lira yani ucuz değilki 99 liralık yorgan diye düşünüyorum

Bende microfiber almayı düşünüyorum kaz tüyü alacaktım ama makinaya atılmıyomuş sanırım temizliği problemmiş.Microfiberde nasıl acaba hiç bilgim yok :44: Bu arada 99 tl ikinci hediye değil arkadaşlar 2.si %50 indirimli yani 2 yorgan 150 tl.

evet kızlar şu an taçın tüm ürünlerinde çok güzel indirimler var ben çeyizim için iki tane nevresim takımı aldım bence bu fırsatı kaçırmayın alıverin gariiii:9::9:

Ben bgn aldım microfiber yorgan ama 2. bir çift kişilik yorgana ihtiyacım olmadığı için %50 lik indirimi kullanmadım.yazık oldu.

Bende microfiber almayı düşünüyorum kaz tüyü alacaktım ama makinaya atılmıyomuş sanırım temizliği problemmiş.Microfiberde nasıl acaba hiç bilgim yok :44: Bu arada 99 tl ikinci hediye değil arkadaşlar 2.si %50 indirimli yani 2 yorgan 150 tl.

benim baktığım yerde de 2.si hediyeydi.. fiyatı da 99 tl di.. bir günlük kampanya yapmışlar...

canım internetten değil taç mağzasında bayan öyle dedi ve evet yorganın ikincisi hediye % 50 indirimli değil

kristalin yorganları vardı hediyeli içime sinmedi aklım taç da kaldı sen nerde baktın ki ben hiç denk gelmedim :26:

biraz geç yazıyorum kusura bakma.. canım ben manisada gördüm bunları.. taç yeni açılan bir mağazada sadece bir günlük indirim yapmışlardı..

Back