• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taç Fabrika Satış Mağazasının yerini bilen var mı

heather6

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
167
11
298
kızlar selam, sanırım çeyizimiz için neler aldık başlığı altında gördüm bi arkadaşımız çorlu yolu üzerindeki taçın fabrika satış mağazasından aldığı çok uygun fiyatlı ürünlerden bahsetmişti. internetten araştırma yaptım biraz sonuca ulaşamadım. Telefonunu yada yerini tam olarak bilen var mı

acaba gerçekten avantajlı m. prselen takımımı da bu tarz bir fabrika satış mağazasından aldım gerçekten peşin ödemede çok fark oluyor. Duyan bilen varsa yardım lütfen şutarafagitti

Merhaba
Çorlu- Lüleburgaz arasında kalıyor. Çorlu'ya 15/20 km uzakltıktadır sanırım.
Fabrika : xxxxxxxx
Telefon : xxxxxxxx - iletisim ve adres bilgilerinin paylasimi yasaktir
Sanırım pazar günleri kapalı oluyor satış mağazası telefonla bilgi alabilirsin.

ıyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba annemde bana ordan havlular
nevresim takımları pikeler aldı
yazın düğünüm var çeyizime
gitmenizi şiddetle öneririm

kızlar selam, sanırım çeyizimiz için neler aldık başlığı altında gördüm bi arkadaşımız çorlu yolu üzerindeki taçın fabrika satış mağazasından aldığı çok uygun fiyatlı ürünlerden bahsetmişti. internetten araştırma yaptım biraz sonuca ulaşamadım. Telefonunu yada yerini tam olarak bilen var mı

acaba gerçekten avantajlı m. prselen takımımı da bu tarz bir fabrika satış mağazasından aldım gerçekten peşin ödemede çok fark oluyor. Duyan bilen varsa yardım lütfen şutarafagitti

o mesajı ben yazmıştım..
pamuk saten nevresim takımlarını 49 tl ye satıyorlar.. normalde türkiye pazarında bulamayacağın valeron nevresim takımları da 80 falandı bundan 3-4 hafta önce..
yorgan aldım iki tane silikon..
onlar 30 ar liraydı.. çok amaçlı örtüler vardı.. 17 mi 18 mi neydi..
yatak örtüsü kampanyaları vardı almadığıma ssonra pişman oldum 99 liraydı.. silikon yastıklar 7 liraydı
yalnız pike takımları pahalıydı onları da ben tek pikeye çarşaf yastık kılıfını ayrı alarak takım yaptım.. stlerin yarısı kadar tutmadı :)
eğer hala gitmeyi düşünüyorsan
araçla(bagajı mutlaka boş olsun :))
sanırım istanbuldan geliyorsun..
ilk olarak tekirdağa geliyorsun tam tekirdağdan çıkarken muratlı tabelasını takip ediyorsun (yaklaşık 20 km)
muratlının içinden tek yol geçiyor o yoldan ayrılmıyorsun.. muratlıdan çıkınca yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 4.5 km sonra büyük karıştıran kavşağı denen sola dönersen lüleburgaza sağa dönersen (benzinlik var zten yol ağzında)çorluya ayrılan bir kavşak var sen sağa dönüyorsun.. en fazla 1 km ötede sağda fabrika ve amblemi görürsün..o civarda şişe camında fabrikası var
gidersen bir mesaj olsun at bu kadar yazdığımın bir faydası olduğunu bileyim :)
ıyi geceler.

o mesajı ben yazmıştım..
pamuk saten nevresim takımlarını 49 tl ye satıyorlar.. normalde türkiye pazarında bulamayacağın valeron nevresim takımları da 80 falandı bundan 3-4 hafta önce..
yatak örtüsü kampanyaları vardı almadığıma ssonra pişman oldum 99 liraydı.. silikon yastıklar 7 liraydı
yalnız pike takımları pahalıydı onları da ben tek pikeye çarşaf yastık kılıfını ayrı alarak takım yaptım.. stlerin yarısı kadar tutmadı :)
ilk olarak tekirdağa geliyorsun tam tekirdağdan çıkarken muratlı tabelasını takip ediyorsun (yaklaşık 20 km)
muratlının içinden tek yol geçiyor o yoldan ayrılmıyorsun.. muratlıdan çıkınca yaklaşık yanlış hatırlamıyorsam 4.5 km sonra büyük karıştıran kavşağı denen sola dönersen lüleburgaza sağa dönersen (benzinlik var zten yol ağzında)çorluya ayrılan bir kavşak var sen sağa dönüyorsun.. en fazla 1 km ötede sağda fabrika ve amblemi görürsün..o civarda şişe camında fabrikası var
İyi geceler.

canım çok sağol ilgin için, gitmeyi düşünüyorum ama anlattığın kaadarıyla istanbula çok uzak.sence gitmeye değer mi :) kara geçelim derkenbenzin parası kahretmesin kaydirigubbakcemile3

porselen takımını hangi markadan ne kadara aldın acaba bilgi verirmisin??

porselen takımını hangi markadan ne kadara aldın acaba bilgi verirmisin??

canım porselen takımını hisardan aldım, çeyiz setleri var sitelerinden bakabilirsin 1 790 dı yanılmıyosam peşine yüzde 20 indirim oluyo 1440 gibi birşeye geliyo ama sadece porselen takımı değil içinde tencere seti çatal kaşık bıçak seti cezve takımı falan da var. bunlara ek olarak da bişeyler aldımben, çok uygundu tavsiye ederim cidden. outlet ürünler de var hafif çizik falan. normal fiyatın yarı fiyatına satılıyor

o mesajı ben yazmıştım..
İyi geceler.

tarif için teşekkürler :)

ben dün katalog fiyatından aldım bir tane taç nevresim 157 liraya ..

bu pamuk satenler 49 diyorsunuz acaba hangi modeller ??

bende gitmeyi düşünüyorum opuyorumnanaktan

canım porselen takımını hisardan aldım, çeyiz setleri var sitelerinden bakabilirsin 1 790 dı yanılmıyosam peşine yüzde 20 indirim oluyo 1440 gibi birşeye geliyo ama sadece porselen takımı değil içinde tencere seti çatal kaşık bıçak seti cezve takımı falan da var. bunlara ek olarak da bişeyler aldımben, çok uygundu tavsiye ederim cidden. outlet ürünler de var hafif çizik falan. normal fiyatın yarı fiyatına satılıyor

Canım teşekkürler .. Bi an önce halletmem lazım benimde çok az vaktim kaldı senağlama Hisarın fabrika satışı esenyurtta diye duymuştum doğru mu? tam yeri neresidir pazar günleri açık mı biliyomusunuz ?

Canım teşekkürler .. Bi an önce halletmem lazım benimde çok az vaktim kaldı senağlama Hisarın fabrika satışı esenyurtta diye duymuştum doğru mu? tam yeri neresidir pazar günleri açık mı biliyomusunuz ?

Esenyurtta evet ama tam yerini tarif edecek kadar bilmiyorum oraları.erkek arkadaşım götürmüştü, ama dümdüz bir yol var esenyolda o yol üzerinde, çok rahat bulursun.Pazar günleri kapalıdır muhtemelen ama c tesi günleri açıklar. Başka merak ettiğin birşey varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışayım

o mesajı ben yazmıştım..
İyi geceler.

ne güzel fabrikasından ucuza almışsın.sudan ucuz gibi bişey olmuş 157 tl nerde 49tl nerde.iyi günlerde kullan cnm.

sevgili amberfrezya dileklerin için teşekkür ederim, ben de izmirliyim
yatak örtümü manisa taç fabrika satış mağazasından almıştım bak orada da aynı fiyatlar olmasa da düşük fiyatlar var..
mesela bir battaniye hediye etti babam 46 liraydı..
bornovadan 20 bilemedin 25 dk sürüyor :)

Ben geçen gün Avcılar Parseller'den geçerken Linens'in fabrika satış mağazısını gördüm,ama uğramadım.:emir_bebek:

Çorludakine yolum düşerse mutlaka uğramak istiyorum.

kızlar Avcılardaki fabrika satış mağazasına giden var mı peki? fiyatlar falan nasıl

kızlar eminönündeki taç-linens outlette de bu fiyatlar geçerli.taç,valeron,linens,benetton pamuk saten nevresim takımları 49 tl.tek kişilikleri de 34 tl.alt kat tamamen outlet nevresimlere ayrılmış.defolu olduğu için bu fiyatta olduğunu söylüyorlar ama ben aldıklarımın hiç birinde defo bulamadım.:delphin:üstelik bi takımın nevresimini diğerinin çarşafıyla da tamamlayabiliyorsunuz.delikafadulden

Back
X