• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taç bornoz takımları

zynp89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2009
201
0
96
35
İstanbul
:49: kızlar iyi akşamlar.
bugün taç'tan Bambu Bonny bornoz takımını aldım.Fakat bayan için olanı M,erkek için olanı L beden.modeli çok hoş.Başka bedenlerinin olmadığını söyledi satıcı :37:(ne kadar doğru bilmiyorum..:50:) ev gelince denedim içinde kayboldum sanki,pek içime sinmedi sanki.bu bornoz takımları hep böyle bol mu yaa :43::43:

bugün taç'tan Bambu Bonny bornoz takımını aldım.Fakat bayan için olanı M,erkek için olanı L beden.modeli çok hoş.Başka bedenlerinin olmadığını söyledi satıcı :37:(ne kadar doğru bilmiyorum..:50:) ev gelince denedim içinde kayboldum sanki,pek içime sinmedi sanki.bu bornoz takımları hep böyle bol mu yaa :43::43:

cnm malesef ya bende baktım S bedeni olmuyo ya standar yada M ve L bedenleri oluyormuş

benimde derdim. S bedenler bile bol gelirken takımlarda bayan için M beden mevcut. o yüzden kendime ayrı bir bornoz takımı yapmayı düşünüyorum. 2'li takım alsamda misafir için alırım bulunsun kenarda.elbet lazım olur :40:

Son düzenleme:

Canım benim bornoz takımımda taç aynı sorunu bende yaşadım gidip s bedenini sordum yok bunlar standart dediler.Bornozlar yüksek derecede yıkandığı için çekme yapıyormuş zaten yani yıkayınca küçülüyormuş satıcı kadın öyle demişti bana:6:

canım bende bornoz takımımı taç aldım ve kocamanlar ben yıkadıktan sonra küçülttürmeyi düşünüyorum yoksa onlarla palyaço gibi gezmek zorunda kalıcam

Arkadaslar jua da bayan small erkek medium olanlar var ben jua alacagım size de tavsiye ederim

teklı satılanlarda genelde s bedenı oluo.takımlar m den baslıo.bende ıcınde kayboldum.o kadar para werıoruz ıcıne sıgmıoruz:) emanet gıbı duruo ya

Back
X