Tabutlar yan yana dizildi...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin cenaze namazı kılınırken yürek yakan görüntüler ortaya çıktı. Yan yana dizilmiş tabutlar yürek yaktı.
Sitene Ekle

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Güvenpark otobüs duraklarının ve çevik kuvvet noktasının bulunduğu bölgede Güvenpark ile Yüksel Caddesi'nin kesiştiği üst geçidin yakınında yaşanan patlamada 37 vatandaş hayatını kaybetmişti.

Ankara'daki saldırıda ölenler için kılınan cenaze namazına Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı da katıldı.

Ayrıntılar birazdan...

http://www.milliyet.com.tr/ankara-da-hayatini-kaybedenleri-gundem-2209414/

Allah rahmet eylesin..
Yakında Karşıyaka mezarlığında yer kalmayacak...

Gide gide birtek cenazeye milli eğitim bakanımı gitmis...

Off off Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Kalanlarda kahrından gidecek.

Allah ailelerine sabır versin...

Söyleyecek bir şey yok. Bunların arasında biz de olabilir ya da yakınlarımız..
Artık ne zaman dur diyecekseniz hani o bildiğiniz vaktin gelmesi için neyi bekliyorsunuz?

evet yetsin artık yetsin--biz bu şekilde yanıyorsak canları kanları gidenler ne yapsın ne ....

Iktidar nerede? Muhalefet ve diğer partilerin temsilcileri nerede? Neden cenazeye katılmamışlar?

Allah rahmet eylesin..
Yakında Karşıyaka mezarlığında yer kalmayacak...

Gide gide birtek cenazeye milli eğitim bakanımı gitmis...

Iktidar nerede? Muhalefet ve diğer partilerin temsilcileri nerede? Neden cenazeye katılmamışlar?
Gitseler ne olacak koruyamadıkları vatandaşının cenazesine gelince ne değişecek? İmam soracak merhuma hakkınızı helal ediyor musunuz diye tezatlığa bak hayatının baharında ölen insanların üzerinde ne hakkınız varki. Onlar size helal ediyor mu bakalım dile gelseler de konussalar keşke

vah gidene hic ugruna sevdiklerini topraga verene ....allah sabir versin .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…