Tablo konusunda yardım

Salonuna yeni bir tablo almak istiyorum nasil bir şey almaliyim . Buyuk uc parcaliyi kaldirmak istiyorum ..fotoğraf ekleyip tavsiye ederseniz memnun olurum.. ayrica baska tavsiyelerimiz varsa memnun olurum ..
Yorum ve tavsiyeler bekliyorum

niye o tablo gayet hoş bence, ayrıca salonuna bayıldım mobilyaların ,koltukların, avizen, halın,aynan harika huzur verici tam benim zevkim. Duvar renginde çok güzel..

Bence tablonun sağ tarafında yer alan cansız çiçeği değiştirmeli ya da kaldırmalısın. Eğer tablonun yerine tek parça bir tablo düşünüyorsan büyüklüğünü çok iyi ayarlaman lazım ve o büyüklükte tablolarda genelde soyut tablolar hoş duruyor

ama benim tavsiyem 2 tablo yanyana daha sempatik ve şık duruyor örneğin alttaki gibi bir şey.

Salonun genel olarak çok şık ve renkler rahatlatıcı ve güzel. Ayrıca avizene bayıldım nereden aldın ?
Güle güle oturun.

Tesekkurler tavsiyelerin icin .

Bu bizim eşimle görür görmez sırat köprüsü diye isim taktığımız tablo :) Bize hiç güzel hisler çağrıştırmadı doğrusu.Tablo dediğiniz bakınca güzel duygular vermeli.Güldürürken düşündürsün diyenlerdenseniz bilemem tabii.

Salonunuz çok güzel.Ben sizin yerinizde olsam böyle poster tarzı resim değil gerçek yağlı boya tablo kullanırım.

Teşekkürler
QUOTE="Meleknaz, post: 43270011, member: 373745"]Bu bizim eşimle görür görmez sırat köprüsü diye isim taktığımız tablo :) Bize hiç güzel hisler çağrıştırmadı doğrusu.Tablo dediğiniz bakınca güzel duygular vermeli.Güldürürken düşündürsün diyenlerdenseniz bilemem tabii.

Salonunuz çok güzel.Ben sizin yerinizde olsam böyle poster tarzı resim değil gerçek yağlı boya tablo kullanırım.[/QUOTE]

niye o tablo gayet hoş bence, ayrıca salonuna bayıldım mobilyaların ,koltukların, avizen, halın,aynan harika huzur verici tam benim zevkim. Duvar renginde çok güzel..
Lutfen ekledigim kumaslara bakarmisiniz fito kisminda nasil olur suzce

Yeni iki kumas ekledim kirlent diktircem renk katsin diye nasil olur sizce ...
QUOTE="hktm, post: 43246984, member: 555478"]Bence tablonun sağ tarafında yer alan cansız çiçeği değiştirmeli ya da kaldırmalısın. Eğer tablonun yerine tek parça bir tablo düşünüyorsan büyüklüğünü çok iyi ayarlaman lazım ve o büyüklükte tablolarda genelde soyut tablolar hoş duruyor

Eki Görüntüle 1669647

ama benim tavsiyem 2 tablo yanyana daha sempatik ve şık duruyor örneğin alttaki gibi bir şey.

Eki Görüntüle 1669651 Eki Görüntüle 1669652

Salonun genel olarak çok şık ve renkler rahatlatıcı ve güzel. Ayrıca avizene bayıldım nereden aldın ?
Güle güle oturun.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…