Yorum ve tavsiyeler bekliyorumSalonuna yeni bir tablo almak istiyorum nasil bir şey almaliyim . Buyuk uc parcaliyi kaldirmak istiyorum ..fotoğraf ekleyip tavsiye ederseniz memnun olurum.. ayrica baska tavsiyelerimiz varsa memnun olurum ..
Bence tablonun sağ tarafında yer alan cansız çiçeği değiştirmeli ya da kaldırmalısın. Eğer tablonun yerine tek parça bir tablo düşünüyorsan büyüklüğünü çok iyi ayarlaman lazım ve o büyüklükte tablolarda genelde soyut tablolar hoş duruyor
Eki Görüntüle 1669647
ama benim tavsiyem 2 tablo yanyana daha sempatik ve şık duruyor örneğin alttaki gibi bir şey.
Eki Görüntüle 1669651 Eki Görüntüle 1669652
Salonun genel olarak çok şık ve renkler rahatlatıcı ve güzel. Ayrıca avizene bayıldım nereden aldın ?
Güle güle oturun.
Büyük, çerçeveli ve iki parça almanı öneririm. Çerçevesi motifli ve kalın olmamalı.yardım lutfen
Lutfen ekledigim kumaslara bakarmisiniz fito kisminda nasil olur suzceniye o tablo gayet hoş bence, ayrıca salonuna bayıldım mobilyaların ,koltukların, avizen, halın,aynan harika huzur verici tam benim zevkim. Duvar renginde çok güzel..