Tablet tavsiyesi istiyorum

Mihrimahh

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
132
278
Arkadaşlar kendime tablet Almak istiyorum ders videoları indirip izleyeceğim en çok ders çalışmak için istiyorum kullananlar yardımcı olabilirler mi? Şimdiden teşekkürler

bende apple da var samsung da var. şarj olarak en avantajlısı samsung olur bence.
samsung tab a var bende. hatta şu dönem eşim okula götürüyor, içine sorular yükledi öğrencilere oradan okuyor soruları. 12 saat derse gitti bugün misal, geldiğinde şarjı 81di hala.

Samsung video izleme de sıkıntı çıkArır mı acaba?

Samsung işini çok rahatlıkla görür en eski modellerinden var bende hala kullanıyorum video izlerken sorun yaşamadım ama sen daha iyi bir model al hızlı olsun

Ben de apple tavsiye ederim 4-5 yıl oldu alalı birkez bozulmadı,virüs girmedi şuan fiyatlarını bilmiyorum.

Samungun hangi modelini kullanıyosunz

Uzun yıllar kullanmak isterseniz lenovo veya huawei markalarını önerebilirim. 2 senedir kullanmaktayım hiç bir sorununu görmedim. Bütçenizi bilmiyorum ama ortalama olarak belirttiğim tablet markalarından satın alabilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…