• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tablet arıyorum.

ayseazra6

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
17
0
16
Bursa
kızlar, android tablet iyisidir dediler ikna oldum, şimdi de hangisini kaça alırım onu bilmiyorum, kullananlardan cevap lütfen.

1 yıldan fazla süredir iPad 2 kullanıyorum bir kere bile donduğunu sorun çıkardığını hatırlamıyorum. Ve çok memnunum. Apple dan vazgeçme derim :1:

valla bu forumlar muhteşemmiş, bu kadar ilgi görüp yardım alabileceğimi hiç düşünmemiştim, saolun kızlar.

yurt dışında fiyat yarı yarıya fark ediyor
benim riskim yok ki
arkadaşımın oğlu bana getiricek :1:

Keşke biraz daha bekleseymişsiniz,bugün gazetede yazıyordu Apple Ipad 4'ü çıkardı diye, yani Apple ürünü aldığınız için söylüyorum yoksa ben de Android'i tavsiye edenlerdenim.Ama güle güle kullanın, Ipad'deki görüntü kalitesini diğer tabletlerde kolay kolay bulamazsınız onun için memnun kalacağınızı umuyorum.Bir de fark ettim ki yurt dışından sipariş etmede biraz soru işareti oluşmuş kafanızda,aslında cidden yurt dışındaki elektronik ürünlerin fiyatları neredeyse yarı yarıya ucuz ülkemize kıyasla, tabi üzerine kargo fiyatı ekleniyor ama yine de daha ucuza gelir sizin için.Büyük sitelerden sipariş verirseniz o zaman risk de almamış olursunuz.Kredi kartı falan kullanmak istemiyorum diyorsanız şayet ki ben de pek tercih etmem internetten yaptığım alışverişlerde, o zaman ön ödemeli olan paysafecard gibi güvenli ödeme yöntemlerini de kullanabilirsiniz.Aynı şey tekstil için de geçerli,birçok markanın ürünleri yurt dışında çok daha ucuza temin edilebiliyor.

Ben de İpad 2 kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim

Kızlar elimde fazladan ipad var (ipad 2 wifi+3g 16 gb) eşime vermişlerde bizim zaten var o yüzden satmak istiyorum.1050 TL Sıfır hiç kullanmadık kutusunda, garantiside var. GG den satış açabilirim taksitle alabilirsiniz. İlgilenen olursa bana msj atsın.

Apple alırsan androidden bin kat daha iyi her ikisini de kullanmış biri olarak söyliyim.. En güzeli ıpade virüs girmemesi ve ne kadar süre kullanırsan kullan kasmaması androidler kısa ömürlü ve sürekli sorunlu .. film dizi indirip izlemek de ıpadde kolay yedeklemesi notları ofis uygulamaları da çok kullanışlı oluyor.. Ama bütçem sınırlı dersen Internet hızı ve dokunmatiği açısından da intelin tabletini tavsiye ederim .. Intel 400 tl aplle ıpad mini 1000 tl ikisini de kullanıyorum samsungdan Sony Đen çok çok daha iyiler ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back