Tabi Birde Kayınpeder Var :@

Ama siz fazlasıyla "saygılı" davranmışsınız. Bu adam saygıyı haketmiyor ki. Siz daha ne zamana kadar susup susup ağlamaya devam edeceksiniz? Ya konuşun Allah aşkına, gösterin dişli halinizi. Kim oluyo da her şeye karisabiliyor. Siz de hatalisiniz kendinizi bu kadar ezdirmissiniz bu adama. Artık ezdirmeyin. Hele sizin annenizin ilişkisine karışmış nasıl sabrettiniz? Yapmayın Allah aşkına

Eşiniz hatalı burda. Diyemiyormu bu kız askıda büyümedi, ailesi var tabiki görüşecek diye.
Baba densiz evet ama eşiniz huyunu bilip, yeri geldiginde susturabilmeli. Bu kadar müdahale cesaretini eşinizden alıyor.

Oyle degil ayrılsam mı ? Cocuk yok vajinismusumm ben. Esim pahalı diye drada goturmuyor.. Ailemede soyleyemiyorum..
Gercekten zor bir es ve zoe bir aileyle evlisin bence ciddi ciddi konus esinle dr göturmemesi hic iyi bisey degil ailen evliligimize mudahalede bulunmasin ben zaten rahatsizim falan de bide mutlaka dr git ihmal etme bunlar hassas hastaliklar gecmis olsun canim..

Surekli diyorum ama goturmuycem demiyorum ama insanlar bu işi normal yolla yapıyor ben para verince icimden cıkmaz bu diyor. Yani parası olmadıgından degil vermek istemediginden..
Buda hastalık sonucta psikolojik yani mesela sizofren rahatsızlıgı olana niye hastasın senin elinde davranısların denir mi? buda onun gibi ben degilim o anda beynime hukmedemiyorum
Yada bir kanser hastasına iyiles moralini yuksek tut denir mi?

Cok sacma düsünüyor hic böyle meseleler evde kendin hallet olur mu sen internetten arastir bak hastaligin ole basit bisey degil ve bence de ki ailenle evlenmedim senle evlendim ben aileni ya sustur yada dayanamiyorum de boyle kocalari anlamiyorum valla benim babam da böyle

Ugrastım canım ugrasmasam parmak egzersizleri yaptım ama olmuyor genişlemiyor o kadar bunaldım ki inanın evden dısarı hıc cıkmıyorum ekmege bile.. Esim aksam gelince ablama gidelim diyor oraya gidiyoruz koye gidelim diyor oraya gidiyoruz. Ben benlikten cıktım. Onceden aksam 10 da isten eve gelen ben hava karardıktan sonra dısarı bır adım bile atamıyorum asırı derece kişiliğim zarar gordu
Hastalıgım yetmiyor birde bu insanlarla ugrasıyorum..
İki secenegim var ya aileme anlatacagım tedavi icin onlar zorlayacaklar..
Yada ben bosanacagım o zaman kendim gidip tedavimi olabilirim..

Cok zor su adama bak sadece istedigi yere göturuyo hastaneye goturmuyor bitmis bu adam

Çok alttan alıyorsun tavrını koy, eşine de söyle beni muhatap etme de. Hem kp e ne ki senin ailnlenle görüşmene kadar karışıyor.Ben olsam cıngar çıkarırdım. Eşin de asıl sorun ne izin veriyor bu kadar karışmasına.Mesafeli ol, eşine de net tavır koy beni muhatap etme karışmasın de. Benimde kpederim sorunlu ama seninkinin yanında melekmiş. Ki ben cıngar çıkarttım.

okurken içim daraldı valla Allah yardımcınız olsun

Annene gitmek icin ondan izin almak zorunda degilsin , korkma git ..
Birsey dersede artik gereken cevabi verirsin ne demek izin almak ya..
O kim oluyorki sen ailene gitmek istediginde karisiyor sana.

Herkes haddini bilmeli , fazla yuz vermissiniz basta ailene gidince haber dediginde kiyameti koparmis olsan bugun hala lak lak etmezdi..

Esim hala soyle babama diyorr ya butun soylediklerimden sonra..
Cok mutsuzum cokkk

eşinden başka çocugu yokmu bu adamın
ayrıca suç eşinde
sen ailene gittigin zaman ben karıma izin verdim
kimse karışamaz derse sesini çıkartamaz kp

Esim hala soyle babama diyorr ya butun soylediklerimden sonra..
Cok mutsuzum cokkk

Nasıl yani karımın gideceği yere siz ne karışırsınız demiyor da bide sana babamdan izin al mı diyor? Beyimiz evlenmeyi bilmiş ama babasının eteğinden ayrılamamış yazık

Reactions: anu
eşinden başka çocugu yokmu bu adamın
ayrıca suç eşinde
sen ailene gittigin zaman ben karıma izin verdim
kimse karışamaz derse sesini çıkartamaz kp
Gecensene onu dedi adam rezil etti kustu konusmadı ogluyla ama gerekirse konusmasın zarar verecegine..

Sabrına hayran kaldım doğrusu, ama sabır saygı bir yere kadar... Zaten yeteri kadar sabırlı davranmışsın... İstersen artık biraz sınır koy bir kere onların hayatınıza bu kadar müdahele etmek, bu kadar içinde olmak gibi hakları yok... Birde onlardan mı izin alacaksınız annenizi görmek için...

Annemler baska sehirde yani ben Konya da onlar Ankara yinede izin alıyor olmamız beni delirtecek.
Gerci kp herseyi beni delirtmeye yetiyor...

Annemler baska sehirde yani ben Konya da onlar Ankara yinede izin alıyor olmamız beni delirtecek.
Gerci kp herseyi beni delirtmeye yetiyor...

Ya bende bunu anlamıyorum işte, bu ne demektir. Neden ondan izin alman gerekiyor. Ben senin sabrına hayran kaldım ben olsam dayamazdım. Lütfen kendini bu kadar ezdirme. Bak ilk önce -ben gidiyorum
diye tepki göstermişsin nasıl eşinin kafasına dank etmiş. Keşke sonra ki barışmanızda bu kadar yüz göz olmamaya özen gösterseydin... Gene hakkını ara lütfen... Kendini ezdirme!

Gidecegim ailemin yanına orada resti cekecegim. Gelmiyorum deyip burnu surtsun..
tamamlanmamıs yarım bir evililik bizim ki..
kendimi evcilik oynar gibi hissediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…