• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Tabak ariyorum yardimmmmmm lutfenn

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Mm leri uzatinca insafa geliyosunuz biliyorum :)

Herkese selam oncelikle
Evet arkadaslar bildiginiz tabak ariyorum. Bakmadigim ev sitesi kalmadi, aradim taradim tek tek satilan renkli kare tabak bulamadim gitti!
Basta oyle bir hevesti. Bulamadikca iyice takinti yaptim.
Günlük sofralarda kullanicam, tek istedigim kare seklinde olsun ve duz renk olsun, sade yesil sade kirmizi filan gibi.
Rahatsizligimdan oturu cikip carsi pazar gezip talan edemiyorum. Yalnizca ikea ya gidip aradim orda yoktu.
Karaca bernardo filan internet sitelerini komple taradim yok arkadas! Yemek takimi seklinde hic yok zaten bana lazim olan da uc bes parca birsey. Normal gunluk soframa koyucam.

Evinde olup da satmak isteyen varsa ona da raziyim! :)
Bilen var mi nereden alabilirim?

canım nerede oturuyorsun? Ben Kapadokya da öğrenciyim burada bile var o tarz tabaklar. Eğer İstanbuldaysan sosyete pazarlarını gez özellikle beylikdüzü pazarı. Renk Renk ve kare şeklinde mevcut :)

canım nerede oturuyorsun? Ben Kapadokya da öğrenciyim burada bile var o tarz tabaklar. Eğer İstanbuldaysan sosyete pazarlarını gez özellikle beylikdüzü pazarı. Renk Renk ve kare şeklinde mevcut :)

Canim selam ay nasi sevindim anlatamam. İstanbuldayim evet
Pazarlarda var midir cidden? Bahcelievler tarafindayim buradaki pazarlarda yok malesef.
Sosyete pazari dedigin nasi birsey yani?

canım hani kıyafetlerin yoğunlukta olduğu yer. Beylikdüzü sosyete pazarını bir araştır istersen nerede olduğunu tam bilmiyorum ama benim arkadaşlarım ordan mor olanlarını almış gelmişler, bende rami sosyete pazarında buldum :)

canım hani kıyafetlerin yoğunlukta olduğu yer. Beylikdüzü sosyete pazarını bir araştır istersen nerede olduğunu tam bilmiyorum ama benim arkadaşlarım ordan mor olanlarını almış gelmişler, bende rami sosyete pazarında buldum :)

Aa iyi olcak hastanin ayagina gelen doktor misali tam nokta atisi yaptin sen vallaa :) hani surda vardir burda vardir diye cvplar bekliyordum da baya nokta atisi oldu yani.
Gerci biraz uzak ama mutlaka gidicem cok cok sagol :)

ya bende 23 yaşındayım ne sözlüyüm ne evli ama mutfağı severim. Evde bir sürü renk renk çerezliklerim var böyle pazarlardan aldım bende hep. :)) Umarım bulursun canım

Back
X