T4 düsüklügü adet gecikmesi

Hiraceylan38

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
35
5
6
31
Merhaba arkadaslar. Hasimato hastasiyim suan tsh normal ama t4 dusuk cikti ve bu ay adetim gecikti baya test yaptm hamile degilim t4 dusuklugu adet geciktirir mi aceba bilen var ni

Bende troid hastasiyim tsh düşük cıktı tsh düşüklüğü prolaktini yükselttiği için adet duzensizligi yapıyor bende 2 aydır var bu sorun endokrine bir görün istersen yada sağlık ocağında hormon testi yaptır.

Saol canm yaptirayim hormon testide adetliyken veriliyo diye biliyorum ama oyle mi bende hasimato var ilacda baslanmadi daha bakalim testte cikardi degilmi hamile olsam 3 yasinda kizim var bide troid sorunundan dolayi bebek dusunmuyorum suan

Bende çocukdusunuyorum ilk olacak olursa inşallah hormon testi adetliyken yapılıyor ama ben geçen ay adetli değilken verdim bence çok gecikti ise testi yaptır bekleme

Bende çocukdusunuyorum ilk olacak olursa inşallah hormon testi adetliyken yapılıyor ama ben geçen ay adetli değilken verdim bence çok gecikti ise testi yaptır bekleme
Rabbim versin insallah hayrli bi evlat sanada. Bende bi test yaptiririm saol canm bilgi verdigin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…