deneyin deneyinde sonucunu görün.ütüme okadar para verdim.şükürki zar zor düzelttim.kaç kere su tankını boşalttım buhar verdirttim 2-3 saat uğraştım anca kendine geldi.abim gerizekalımısın sen dedi bi dünya kızdı.allahtan eşim evde yoktu.bişi demezdi ama iyi yapmışsın derdi onada rezil olurdumfikir mukemmel denıycem:89:
Kaç arkadaş ütüm bozuldu yazmış.siz fikir mükemmel deniycem yazmışsınız
ben olur olmz herşeyi denemeye karşıyım.daha öncde burada bulaşık makinasında arap sabunu
kullanamayı önermişti bir arkadaş.deneyen bir üyenin bulaşık makinası bozulmuştu.hatta eve gelen
servis makinada ne kullandınız diye sormuş
ütüye yumuşatıcı konurmu yada bulaşık makinesine arap sabunu allahım akıl fikir ver..öyle olsa üreticiler bulur bu buluşu daha fazla satılsın diye..
koku hastasıyım mutlaka deneyeceğim....
Çamaşır yıkarken kullandığım yumuşatıcıyı, ütümün içinede koyuyorum kızlar...:sm_cool:
1,5 bardak suya 1 yemek kaşığı yumuşatıcı koyup karıştırıyorum, bunu da ütümün içine döküp öyle ütülüyorum...
Hem çamaşırlarım mis gibi kokuyor, hemde daha yumuşak oluyor sanki...
Ve ütünün buharı odaya yayıldıkça odamda mis gibi kokuyor...
Yumuşatıcının kokusu çamaşırlarda daha uzun süre kalıyor...
2 senedir bu yöntemi kullanıyorum, ütüm 6 yıllık hala birşey olmadı, arada bir kireci temizlemeniz yeterli...
Bu arada konuyu araştırdım ama bulamadığım için açtım, aynı konu varsa kapatılabilir...
Beyaz renkte yumuşatıcı kullanıyorum kızlar.
Renkli yumuşatıcılar, hafif renk bırakabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?