How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk t tn orjinal durmas iin?

selin_as

mutluyum :)
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
5.777
9
158
İngiltere
arkadaşlar mrb:)))
bnm size bir sorum olacak,
şimdi ben sentetık ve gerçek saç karışımı çıt çıt aldım çokda hoş duruyor.
bnm saçlarım omuzlarımda çık çıt ise nerdesyse belimin biraz üstünde
daha orginal durması için neler yapabilirm
tşk ederim..

Valla benimde durumum seninki gibi.ben çıtçıtlarımı ve kendi saçlarımı maşaya sarıyorum.o şekilde çıtçıtları kullandığımda doğal duruyor.Kimse anlamıyor.Ama düz haliyle belli oluyo gerçekten.ona bende bi çözüm bulamadım.

aynen katılıyorum yaaa:)))
neypsam yapaamdım olmadı bakalım artık nolcek..maşa istemiyorum..
saçımda düzdür normalde bakalım...tavisyeleri beklıyorum...

Bende maşayı tavsiye ederim çok hoş duruyor gerçekten.Benimde sentetik çıtçıtlarım düz.saçlarım uzunken onlarıda takınca daha güzel duruyordu.saçımı kestirdikten sonra kullanamıyorum.Ah ahhhhhhh
bu kızların derdi hiç bitmiyor :)))

selinnnnnnn.........canım merhaba...saçlarının daha naturel durması için saç rengine ve yapısına uygun saç alman gerek..genelde zaten düzdür ama dalgalı olanlarda var saçlarda kalite kalite...çoğu saçlarına takaıldığında saçlarının şeklini alıyor belli süre sonra...

Sentetik ve gerçek saç karışımı alman hata olmuş...
Keşke tamamen gerçek saç alsaydın...
Zamanla o sentetik saçlar matlaşıcak sonra keçe gibi olucak ve sonrasıda malum at çöpe...

yaaaa inanmiyorum ciddi misiniz kızlar yaa
aldım işte birkere ama olsun zaten arkadasımdan ucuza aldım sıkıntı yok:)))))))))))

gerçek saç alsaydın daha doğal dururdu canım..yalnız çıtçıt alırken bışeye daha dıkkat etmenızı tavsıye ederım..saç yoğunluğu gür olan çıtçıtlardan alın yada yaptırın..çnkü saç yoğunluğu az olan çıtçıtlar inanılmaz belli oluyor alttan saçak saçak saç görünüyor..ben ıst da bı kuaförden rapunzelinkini aldım kuaför bana öle renk tuttu dıye satmadı hemen.saç cinsime göre rapunzelınkını getrttı ve her parçanın yoğunluğu çok fazla .asla ayırt edemezsın..6 parça aldım ama 3 parçası hem uzun hem gür görünmesıne yetıyor.şu ankı kuaförüm dahıl herkes nerden aldığmı soruyor ne fönle ne maşayla asla bellı olmuyor

cn ben 2 sene önce almştım 600 e ..ama şu an daha uygun dıye duydum ..rapunzelın çıtçıtları çok doğal ve gerçek saç .üstelik saç yoğunluğu fazla

düz olduğu zaman belli oluyrda hafif maşalı yada dalgalı olunca çok marjinal ve orjinal duruyorr :smiley-cool:

arkadaşlar ben aldım 3 tane ikili yeterli geldi bana. saçla aynı renklerde olursa kimse anlayamaz. bi tane daha 2 li alabilirim belki sonra ama inanın yeterli geliyor 3 tane ikili bile ki benim saçlarım da az. kuaförüm getirtti bana, ama kesinlikle sentetik almayın kesinlikle. doğal saç olsun.

kuaföre giderseniz çıtçıtlarınızı alıp saçınıza uygun bir form verebilir çıtçıtlar ile saçınızın özdeşmesi için

Son düzenleme:
evet masa en iyisi benim annem de hep masa yaparak kuLLaniyor bakin sacLarinizin ucLarini iyice inceLttirirseniz düz sacda biLe cok orjinaL durur benim sacLarim cok uzundu hep yandi kestirmek zorunda kaLdim simdi annemin citcitLarini takiyorum bazen ama cok beLLi oLuyor cünkü ben katsiz kestirdim iqrenc duruyor cok beLLi oLuyor ucLarini inceLtti arkadasim onunki süper oLdu ucuz cit cit buLabiLirsem bende aLicam o zaman bende inceLticem herkeze tavsiye ederim

gerçek saç alsaydın daha doğal dururdu canım..yalnız çıtçıt alırken bışeye daha dıkkat etmenızı tavsıye ederım..saç yoğunluğu gür olan çıtçıtlardan alın yada yaptırın..çnkü saç yoğunluğu az olan çıtçıtlar inanılmaz belli oluyor alttan saçak saçak saç görünüyor..ben ıst da bı kuaförden rapunzelinkini aldım kuaför bana öle renk tuttu dıye satmadı hemen.saç cinsime göre rapunzelınkını getrttı ve her parçanın yoğunluğu çok fazla .asla ayırt edemezsın..6 parça aldım ama 3 parçası hem uzun hem gür görünmesıne yetıyor.şu ankı kuaförüm dahıl herkes nerden aldığmı soruyor ne fönle ne maşayla asla bellı olmuyor

pekı bende sorum nerden aldın <<*??? özelden msj atarsan sevınırım

renklerin uyumlu olması gerek.ve saçta katlı kesim olması gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back