Bende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
T shape(rahim T seklinde olmasi) histereskopi ameliyati
- Konu Sahibi Dzd25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?merhabalar 2018 eylül ayında aynı sıkıntı için ameliyat oldum. Ben tüp bebek denemesi yaptırmadan ameliyat olmuştum yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. laparoskopi+histereskopi ameliyatı yapıldı, hem t şekli düzeltildi hem çikolata kistim varmış o alındı. Ameliyatı Ankara'da Prof. Recai Pabuççu yaptı. Ameliyatın olduğu aynı gün akşamında taburcu oldum, sonrasında ağrı kesici alma ihtiyacı dahi hissetmedim yalnızca ameliyatta içinize hava veriyorlar sanırım bu nedenle biraz ağrım oldu ama ağrı kesici almama gerek bile kalmadı. Ameliyat sonunda Recai hoca zaten ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve sorun kalmadığını söylemişti, Ameliyat olduktan sonra 2 ay perhiz süresi vardı ve bu sürenin bitiminden 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım siz de aynı şekilde mutlu haberi alırsınız, yine bir sorunuz olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın dermansız bir dert değilBende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
merhaba ameliyattan sonra kanamanız ne zmn oldu ve nasıldı.sonra reglinin düzene girdi mi.ben normalde estorfem kullandım snr başka bi ilaç kullancaktım ama regli oldum dr bbazen boyle olur dedi.normal regli gibi olmadı kanamam bi gariptibize korunmanıza gerek yok dedi dr. 2 regliden snr rahim filmi istedi.balon falanda konmadı.bende 2 regliden snr denemek istiyorum aslında.sizin ameliyat snrasında balon falan takıldı mı regliniz nasıl oldu düzene girdi mi?ilaç kullandınız mımerhabalar 2018 eylül ayında aynı sıkıntı için ameliyat oldum. Ben tüp bebek denemesi yaptırmadan ameliyat olmuştum yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. laparoskopi+histereskopi ameliyatı yapıldı, hem t şekli düzeltildi hem çikolata kistim varmış o alındı. Ameliyatı Ankara'da Prof. Recai Pabuççu yaptı. Ameliyatın olduğu aynı gün akşamında taburcu oldum, sonrasında ağrı kesici alma ihtiyacı dahi hissetmedim yalnızca ameliyatta içinize hava veriyorlar sanırım bu nedenle biraz ağrım oldu ama ağrı kesici almama gerek bile kalmadı. Ameliyat sonunda Recai hoca zaten ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve sorun kalmadığını söylemişti, Ameliyat olduktan sonra 2 ay perhiz süresi vardı ve bu sürenin bitiminden 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım siz de aynı şekilde mutlu haberi alırsınız, yine bir sorunuz olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın dermansız bir dert değil
2 aylık perhiz süresinden sonra 2 ay klomen kullandım 1 ay femara kullandım bir kez de çatlatma iğnesi oldu ama bunları kullandığım aylarda gebelik olmadı, eylül ayında ameliyat oldum sonrasında reglim düzenliydi ağrılarım bitmişti fakat şubat ayında regl olduktan 13 gün sona yeniden kanamam oldu doktora gittiğimde muhtemeln tekrardan regl olduğumu öğrendim, o ay ilaç kullanmadım regl olup olmadığından emin olmadığım için, o ay da gebe kalmışım. Balon takılmadı bana, çikolata kistim varmış o alınmış ve t shape düzeltilmiş.ben de ameliyattan sorna rahim filmi çektirmiştim ama kaç ay sonraydı hatırlamıyorum.merhaba ameliyattan sonra kanamanız ne zmn oldu ve nasıldı.sonra reglinin düzene girdi mi.ben normalde estorfem kullandım snr başka bi ilaç kullancaktım ama regli oldum dr bbazen boyle olur dedi.normal regli gibi olmadı kanamam bi gariptibize korunmanıza gerek yok dedi dr. 2 regliden snr rahim filmi istedi.balon falanda konmadı.bende 2 regliden snr denemek istiyorum aslında.sizin ameliyat snrasında balon falan takıldı mı regliniz nasıl oldu düzene girdi mi?ilaç kullandınız mı
Merhaba. Ben de rahimde perde vardı kalp rahimdi aydın arıcı yaptı ameliyatımı ameliyat öncesi 2 düşük yaşadım aydın beyden memnun kaldım ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı balon takmış bana ameliyattan 1 hafta sonra çıkardı ağrım olmadıBende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
- 7 Temmuz 2019
- 28
- 8
- 16
- 39
Bende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
- 7 Temmuz 2019
- 28
- 8
- 16
- 39
Bende de T şekli çıktı ama Dr um ameliyata gerek olmadığını söyledi. Önümüzde ki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım, o yüzden ben yine de düzeltilmesini istedim.Dr da yumurtaları toplarken yanlardan biraz açarım dedi.bu benim 2. Tüp bebek denemem tekrar hüsrana uğramak istemiyorum tedbir bizden takdir Allah tan.
- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Merhaba kaçıncı haftada düşük yaşamıştınız?Merhaba. Ben de rahimde perde vardı kalp rahimdi aydın arıcı yaptı ameliyatımı ameliyat öncesi 2 düşük yaşadım aydın beyden memnun kaldım ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı balon takmış bana ameliyattan 1 hafta sonra çıkardı ağrım olmadı
Tüp bebek tedavinizde aydın beyden memnun kaldınız mı? Şimdi bende ameliyatı mı aydın bey yaptığı İçin orada tedaviye başlamak istiyorum Bilgi verirseniz çok sevinirim. İlk tedavim olucak endişeliyimBende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
merhaba canım benımde dun hsg çekildi rahım t şeklınde bebek tedavısıne başlamadan bnu düzeltmemız orayı genişletmemiz lazım dendı bıkaç doktra sordum operasyon şart bebeğin durabılceği alan yok tutnamaz erken doğm vs yaşanır dendi buarada yumrtalık yetmezliğim var ama bu sorunu ortadan kaldrp öğle iğneye başlayalım dendi özel diye çok yaklaşmadm ama olucam canım buda sorunBende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya
Merhaba canm bende amleyt olcm rahmım t şeklinde ama yumurtalık yetmezliğşmde var ya ameliyatı boşu bosuna olms olursam yumurtalıklatımı sonraki iğne VS ccp vermezse folukul olsmassa VS diye düşnmıyor değilmmerhabalar 2018 eylül ayında aynı sıkıntı için ameliyat oldum. Ben tüp bebek denemesi yaptırmadan ameliyat olmuştum yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. laparoskopi+histereskopi ameliyatı yapıldı, hem t şekli düzeltildi hem çikolata kistim varmış o alındı. Ameliyatı Ankara'da Prof. Recai Pabuççu yaptı. Ameliyatın olduğu aynı gün akşamında taburcu oldum, sonrasında ağrı kesici alma ihtiyacı dahi hissetmedim yalnızca ameliyatta içinize hava veriyorlar sanırım bu nedenle biraz ağrım oldu ama ağrı kesici almama gerek bile kalmadı. Ameliyat sonunda Recai hoca zaten ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve sorun kalmadığını söylemişti, Ameliyat olduktan sonra 2 ay perhiz süresi vardı ve bu sürenin bitiminden 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım siz de aynı şekilde mutlu haberi alırsınız, yine bir sorunuz olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın dermansız bir dert değil
Merhaba, açıkçası bilmiyorum ben süreç nasıl işliyor doktorunuza sorarsanız daha sağlıklı cevap alabilirsiniz, ama bu t shape düzeltilmezse gebelik durumunda bebeği taşımak mümkün olur mu olmaz mı onu araştırmak lazım, eğer bundan dolayı gebelik sürdürülemezse her halukarda ameliyat boşa olmaz yaptırmanız şart olur.Merhaba canm bende amleyt olcm rahmım t şeklinde ama yumurtalık yetmezliğşmde var ya ameliyatı boşu bosuna olms olursam yumurtalıklatımı sonraki iğne VS ccp vermezse folukul olsmassa VS diye düşnmıyor değilm
- 20 Aralık 2015
- 109
- 79
- 98
- 37
merhaba bende rahım fılmı çektırdım ve rahım T seklınde çıktı memorial dakı dokturum önce embrıyo için yumurtalarını toplayacağız sonra rahmi histeroskopiyle geniştecicez sonra embrıyoyu yerleştırıcez dedı gebe kaldıgın zamanda 3.ayında rahme dikiş atılacak dedı boyle bır durum yasayan varmı (daha önce 3 başarısız tüp bebek denemem var) çok korkuyorum
- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
merhaba bende dün olduğum ofis histreskopide doktorum hafif düzeyde perde var dedi ve lokal anestezi ile histereskopi uygulayıp perdeyi alıcaz dedi size genel anestezimi uygulandı rahat bir ameliyatmıydı.Merhaba. Ben de rahimde perde vardı kalp rahimdi aydın arıcı yaptı ameliyatımı ameliyat öncesi 2 düşük yaşadım aydın beyden memnun kaldım ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı balon takmış bana ameliyattan 1 hafta sonra çıkardı ağrım olmadı
- 7 Temmuz 2019
- 28
- 8
- 16
- 39
MasAllah cok sevindim adiniza.merhabalar 2018 eylül ayında aynı sıkıntı için ameliyat oldum. Ben tüp bebek denemesi yaptırmadan ameliyat olmuştum yaşadığınız deneyim için çok üzgünüm. laparoskopi+histereskopi ameliyatı yapıldı, hem t şekli düzeltildi hem çikolata kistim varmış o alındı. Ameliyatı Ankara'da Prof. Recai Pabuççu yaptı. Ameliyatın olduğu aynı gün akşamında taburcu oldum, sonrasında ağrı kesici alma ihtiyacı dahi hissetmedim yalnızca ameliyatta içinize hava veriyorlar sanırım bu nedenle biraz ağrım oldu ama ağrı kesici almama gerek bile kalmadı. Ameliyat sonunda Recai hoca zaten ameliyatın çok başarılı geçtiğini ve sorun kalmadığını söylemişti, Ameliyat olduktan sonra 2 ay perhiz süresi vardı ve bu sürenin bitiminden 4 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Umarım siz de aynı şekilde mutlu haberi alırsınız, yine bir sorunuz olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun hiç canınızı sıkmayın dermansız bir dert değil
benim dr um t seklini duzeltmeye gerek olmadığını sadece rahme cizik atmanin yeterli olacagini soyledi.ve yaklasik 1 ay sonra transferimi yapti ama kimyasal oldu o da.Bir sure ara vermeyi düşünüyorum surec cok yordu.
MasAllah cok sevindim adiniza.
benim dr um t seklini duzeltmeye gerek olmadığını sadece rahme cizik atmanin yeterli olacagini soyledi.ve yaklasik 1 ay sonra transferimi yapti ama kimyasal oldu o da.Bir sure ara vermeyi düşünüyorum surec cok yordu.
haklısınız bu süreçler insanı çok yoruyor ama umudunuzu yitirmeyin bunlar dermansız dertler değil çözülecektir inşallah... başka doktorlara da fikir olsun diye görünebilirsiniz doktorunuz kim bilmiyorum ama benim ilk gittiğim doktor yalnızca tüplerde tıkanıklık var demişti t shape i farkedememişti, birden fazla kişiden görüş almakta fayda var
- 7 Temmuz 2019
- 28
- 8
- 16
- 39
Bu 2. Tup bebek denememdi o kdr cok doktor la gorustum ki .Aslinda normal yolla gebe kalmam icin herhangi bir engel yokmuş ama 3. Yila girdik hic hamile kalmadim.Artik bir sure akışına birakicam.Allah baska dert vermesin buna da Elhamdülillah.Demek ki zamanimiz var.Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.haklısınız bu süreçler insanı çok yoruyor ama umudunuzu yitirmeyin bunlar dermansız dertler değil çözülecektir inşallah... başka doktorlara da fikir olsun diye görünebilirsiniz doktorunuz kim bilmiyorum ama benim ilk gittiğim doktor yalnızca tüplerde tıkanıklık var demişti t shape i farkedememişti, birden fazla kişiden görüş almakta fayda var
Kesinlikle Allah isteyen herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... umarım siz de en kısa zamanda güzel haber alırsınızBu 2. Tup bebek denememdi o kdr cok doktor la gorustum ki .Aslinda normal yolla gebe kalmam icin herhangi bir engel yokmuş ama 3. Yila girdik hic hamile kalmadim.Artik bir sure akışına birakicam.Allah baska dert vermesin buna da Elhamdülillah.Demek ki zamanimiz var.Allah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip etsin.
- 19 Şubat 2018
- 125
- 59
- 48
- 34
Sizinle aynı durumdayım yeni hamile olduğumu öğrendim düşmemesi icin dua ediyorum doktorum düşük olirsa histereskopi olacağımi soyledi kimi doktorda senin rahmin iyi diyor anlamadım gerçekten sizin düştüğünüz kaçıncı haftada oldu acaba?Bende T shape ( rahim anamolisi T seklinde olmasi) teshisi konuldu.bir kac dr gittim.doktorlar ikiye bolunuyorlar birisi ameliyat digeri dusuk yasamadan ameliyat olunmamasi gerekir diyordu.bizde ameliyat olmadan tup bebek denemesine basladik.ne yazik iki dusukle sonuclandi.simdi ameliyata karar verdik.tup bebegi Anadolu saglik Aydin Arici da olmustum.Simdi ameliyat icin kararsizim.daha yeni dusuk yaptim.kotu anilarim var orda ama kesin ameliyat olacagim. T shape histerekopi ameliyati olan var mi? Yasadiklariniz nelerdir hangi dr a oldunuz surecten memnun musumuz? Bende karar verirsem ayrintili yazacagim buraya