T şeklinde rahime sahip olanlar nasıl hamile kaldınız

limoncam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2020
128
37
35
Selam arkadaşlar . 3 yıldır normal yolla gebe kalmaya çalışırken rabbim nasip etmedi. Bugun rahim filmi çektirdim anestezili. Rahim şeklimin t şekli olduğunu öğrendim. Doktorum şekil düzeltme ameliyatını çok önermedi. Direk aşılama yada tüp bebeği önerdi. Bu rahime sahip olup gebe kalan olduğunu söyledi. Siz olsanız ne yapardınız??

Eklentiler

• 08CF09C6-7998-49C2-B457-D43D5473DE19.jpeg
    81,2 KB · Görüntüleme: 187
Ben histereskopi ameliyati oldum T sekil duzeltme icin su an transfer asamasindayim

6 yıl benimde çocuğum olmamıştı t rahimliyim çoğu doktor olur demişti.
Aşılama filan yaptırdık tutmadı histeroskopi oldum ve 5.ayımda hamile kalmışım.
Birkaç doktora daha gidin ve histeroskopi olun bence.
Rabbim gönlünüze göre versin InşAllah

Hangi doktor yaptı ameliyatınızı acaba ben de doktor arayışı içindeyim de.

Bende adana kışla başkent selçuk hocaya oldum tekrarlayan düşükler ı'm vardı seninde olman gerekiyor canım filmin öyle görünüyor

merhabalar benim bir yıl içerisinde iki düşüğüm oldu 8 haftalık olmasına rağmen kalp atışı yoktu ve devamlı kurtaj olmak zorunda kaldim sonrasında araştırdım hsg istendi ve sonucunda rahmimin t şeklinde olduğunu ve rahim içinde çok yapışıklık olduğunu söyledi doktorum infertilite ameliyat oldum bundan bir ay önce doktorum bana 6 aya kadar gebe kalsan eğer öğrendiğin gibi gel dedi ama ben korkuyorum acaba sorun o muydu yoksa başka nedeni de var mı yardımcı olur musunuz sizin fikriniz nedir bu arada ameliyat esnasında rahimde ufak delinme de olduğunu söyledi doktorum bu yüzden endişeliyim sizin fikriniz nedir benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…