T ŞEKLİNDE RAHİM

Merhabalar...kesinlikle histeraskopiyle rahim.sekili duzeltilmeli...o sekilde ki gebelikler skntli oluyo vede genelde anne karnnda son buluyo
ben laparoskopi olurken histereskopide oldum ama duzelttimi duzeltmedimi rahmimle ilgili sadecce baktik temiz dedi tuplerimi actgni soylemisti rahmini duzelttik gbi bsy demedi bilmiyorm ne durumda gittigimde sorucam

Kızlar merhabalar uzun süredir cocuk istemim vardi beni bilenler vardir. 1Yıldır tedavi görüyordum hic bir sıkıntı yok deniyordu. Bugün itibari ile rahim bozuklugu olduğunu T seklinde rahme ship oldugumu ustelik de sag yumurtaligimda küçük boyutlarda bir cikolata kistine sahip olduğumu öğrendim. Benimle ayni sıkıntıyı yaşayanlar oldu mu? Veya etrafinda bu tarz olaylar yasamis insanlar olan var mi? Yardımcı olursanız cok sevinirim...:110:
Tam olarak aynı sorunlara sahibiz acaba durumunuz nasıl sonuçlandı

Kızlar merhabalar uzun süredir cocuk istemim vardi beni bilenler vardir. 1Yıldır tedavi görüyordum hic bir sıkıntı yok deniyordu. Bugün itibari ile rahim bozuklugu olduğunu T seklinde rahme ship oldugumu ustelik de sag yumurtaligimda küçük boyutlarda bir cikolata kistine sahip olduğumu öğrendim. Benimle ayni sıkıntıyı yaşayanlar oldu mu? Veya etrafinda bu tarz olaylar yasamis insanlar olan var mi? Yardımcı olursanız cok sevinirim...:110:
Benim ablam 9 düşük yaptı hep kan pıhtılaşması dendi ama sonra sizinle aynı durumda olduğunu öğrendi ameliyat oldu ve düzeldi ama simdide yasi itibariyle hamile kalamiyor sizede gecmis olsun

Benim ablam 9 düşük yaptı hep kan pıhtılaşması dendi ama sonra sizinle aynı durumda olduğunu öğrendi ameliyat oldu ve düzeldi ama simdide yasi itibariyle hamile kalamiyor sizede gecmis olsun

Aaa cok üzüldüm ablanızın adına :KK43: artık tıp cok ilerledi belki bi yolu vardır
bende yeni öğrendim bu durumu bikac Dr böle birsey olmadığını söylüyor bazısı var diyor
Üstelik çikolata kistlerim de Var. T rahim olup ameliyatsız gebe kalan var mı acaba cok merak ediyorum

Aynı durumdayız sanırım ama yazalı epey oldu acaba ne durumdasınız cok merak ettim

Aaa cok üzüldüm ablanızın adına :KK43: artık tıp cok ilerledi belki bi yolu vardır
bende yeni öğrendim bu durumu bikac Dr böle birsey olmadığını söylüyor bazısı var diyor
Üstelik çikolata kistlerim de Var. T rahim olup ameliyatsız gebe kalan var mı acaba cok merak ediyorum
Doktor ona artik yapacak bir seyin olmadığını söyledi yani yumurta kalitesinden tutunda sperm sayisina kadar her sey normal ben ilk defa böyle bir seyle karşılaştım demis gitmediği doktor kalmadi. T şeklindeyken hamile kaldı çoğu kez ama malesef devami gelmedi iste doktoru cok zor bir ameliyat olmadığını söyledi çok şükür öylede oldu

Bazen böle durumlar da olabiliyor gerçekten Allah başka dert vermesin insallah bundan sonrası İçin
Bakalım bz neler yaşayacağız

Tam olarak aynı sorunlara sahibiz acaba durumunuz nasıl sonuçlandı
Benim de durumum çok benzer. Bir tüpüm tıkalı, bir tüpümde çikolata kisti var ve rahmim T şeklinde. Doktorlar ameliyat konusunda ikiye bölündü, bir kısmı histeroskopi ile rahimin genişletilmesini öneriyor, bir kısmı rahime müdahaleyi önermiyor. Özellikle henüz hiç düşük yaşamayan kadınlarda önermiyorlar. Sizin durumunuz nasıl? İnşallah bebeğiniz olmuştur. İletişimde kalırsak çok sevinirim

Merhabalar,

Oldukça eski bir yazı ama forumda dolaşırken rastladım ve bir ses vermek istedim. Benim durumum da sizinle benzer. Temmuz ayında bir dış gebelik yaşamıştım. Ondan sonra çekilen rahim filminde T rahim olduğu anlaşıldı. Aynı zamanda bir tüpümde çikolata kisti var, bir tüpüm de tıkalı. Doktorlar histeroskopi ile T rahmin genişletilmesi konusunda doktorlar ikiye ayrıldı. İçlerinde Anatolia Tüp Bebek Merkezi'nin sahibi Prof. Dr. Hakan Yaralı da olan bir grup doktor düşük yaşamadığın sürece histeroskopi ile rahime müdahaleyi doğru bulmuyorlar. 2-3 doktor ise bu müdahalenin yapılması gerektiğini söyledi. Biz de uzun süre araştırma yaptık, kararsız kaldık, kaygı yaşadık. Ve şu anki kararımız ameliyatı ertelemek oldu. Yumurtalıklarımdaki sorun nedeniyle tüp bebek deneyeceğiz. Allah yardım eder inşallah. Sizin son durumunuz nasıl? Birbirimize destek verip, iletişim halinde kalabilirsek çok sevinirim.

Merhaba benimle aynı sorunlarım sizin gibi amaliyato erteleyip tüp bebeğe karar verdik süreç gayet hızlı ilerledi ama sonuç negatif doktorlar daha iyi bilir ama cok araştırdık cok doktor dinledik yarısı amaliyat yarısı tüp bebek denildi ama olumsuz sonuc alınca diğer ay amaliyata gircem bence önce amaliyat olun maddi manevi cok para gidiyor en azından rahim düzeltilir güzel bir doktor bulursanız.

Merhabalar,

Oldukça eski bir yazı ama forumda dolaşırken rastladım ve bir ses vermek istedim. Benim durumum da sizinle benzer. Temmuz ayında bir dış gebelik yaşamıştım. Ondan sonra çekilen rahim filminde T rahim olduğu anlaşıldı. Aynı zamanda bir tüpümde çikolata kisti var, bir tüpüm de tıkalı. Doktorlar histeroskopi ile T rahmin genişletilmesi konusunda doktorlar ikiye ayrıldı. İçlerinde Anatolia Tüp Bebek Merkezi'nin sahibi Prof. Dr. Hakan Yaralı da olan bir grup doktor düşük yaşamadığın sürece histeroskopi ile rahime müdahaleyi doğru bulmuyorlar. 2-3 doktor ise bu müdahalenin yapılması gerektiğini söyledi. Biz de uzun süre araştırma yaptık, kararsız kaldık, kaygı yaşadık. Ve şu anki kararımız ameliyatı ertelemek oldu. Yumurtalıklarımdaki sorun nedeniyle tüp bebek deneyeceğiz. Allah yardım eder inşallah. Sizin son durumunuz nasıl? Birbirimize destek verip, iletişim halinde kalabilirsek çok sevinirim.
Merhaba bende de ayni sorun var. O merkezi onerdiler bana da. Son furumunuz nedir merak ettim.

Merhabalar benim de t rahim var bir aya kadar laporoskopi ve histeroskopi aynı anda yapılacak hafif düzeyde ama bir dış gebelik iki düşük yaşadım bu nedenle ameliyata karar verdim inşallah tekrar yaşamam

Ben oldum canim t rahim ameliyatı doktorun iyiyse sorun olmaz ama dr çok obemli

X