• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tırnak sertleşmesi gebelik belirtisi mi

Dilekbltylmz1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
8.309
5.625
198
37
ben bunu bi kac yere yazdim ama kimse cevap yazmadi merak ediyrom hamile bayanalr yardim edebilir misinz daha once bi dusuk yaptim ve o zamanda tirnaklrm sertlesti simdide cok sert hamile miyim bilmyrm bi kac belirti var ama adetime daha cok var bu tesaduf mu yoksa belirti olablr mi nornalde cok yumusaktr tirnaklarim simdi ise cok sert

hormonsal dengesizliğe kişisel vücut tepkin olabilir bu hamilelikte olabilir olmayabilirde. tek başına yeterli delil değil.

tesekkur ederim sirf buna taktigmdan degil nette arastrdm buradanda bilgi almak istedim sadece tirnak sertlesmesiyle yola cikmadim yani bi cok belirti var ama bu ilginc geldi sadece

Belirti olarak bilemem ama folik asit kullanıyorsan ondan sertlesiyor. Benimde tırnaklarım artık kırılmıyor. hamilelikten 4 ay önce icmeye basladım folik asiti ben.

Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi,lütfen cvb

Arkadaşlar bende gebelik istediğim üçin birde size sorayım.üç gündür adetüm gecikti.dün akşam başım ağrıdı majezik içtim.bugun hafif lekelenme oldu ondan sonra birşey gelmedi.majeziktenmidir. Yokda yerleşme kanaması olabilir mi,lütfen cvb
kac gun var adetine ve neden ilac aliyosun agri kecisi kullanma yerlesme kanamasida olablr yumurtlama kanamasida olabilr.

Adetüm üç gün geçti.ya ben adetim bittikten sonea rahim testü çekilecektim.yumurtlama olmamışrı bu ay normalde.33 günde bir adet oluyorum.bugün adetimin 37 günü.hani beklemediğin zaman gebe kalanları duymuştum.bu ay bemde hiç gebelik için uğraşmadım.acaba stres yapmadığım için gebe kalmaış olabilirmiyim
.neler düşünüyorum ya.haftasony girdi test de yapamıyorum

İlk defa adetimden önce majezik aldım. O yüzden nasıl etki ettiğini bilmiyorum. Kendimi boşa umutlandırmak da istemiyorum
bi test alip sabah ilk idrarinla yap emin olmak icin bilmeden kullanilan ilaclar gebelige zarar vermez.cikmazsada kan testi yaptr belki gec dollenmedr

Back