Kimse yokmu ?Kızlar merhaba, 2 yıldır bebek için ugrasıyordum klomen ovitrelle takvıyeler ama olmadı. Şimdi rahim filmi çektirdim ve hafif t rahımmışım. Üstelık sağ tüp kısmen açıldı. 32 yaşındayım ve artık kaybedecek zamanım kalmadı. İlerde düşük olmaması adına ilk iş histereskopi mi olsam diyorum. Onlıne 2 hocaya ulaştım biri ol biri olma dedi. İzmir’de işlemı olan varmı? Fiyatları ve sonrası korunma süresi halkında bilgisi olan varsa çok sevınırım
Benimde rahim t seklindeydi. Düşük ve erken dogum riskine karsi ameliyat oldum ertesi ay ayumurta toplattim daha sonrada transfer oldum risk almamak adina ameliyati olmaya karar verdim basit birseydi zatenKızlar merhaba, 2 yıldır bebek için ugrasıyordum klomen ovitrelle takvıyeler ama olmadı. Şimdi rahim filmi çektirdim ve hafif t rahımmışım. Üstelık sağ tüp kısmen açıldı. 32 yaşındayım ve artık kaybedecek zamanım kalmadı. İlerde düşük olmaması adına ilk iş histereskopi mi olsam diyorum. Onlıne 2 hocaya ulaştım biri ol biri olma dedi. İzmir’de işlemı olan varmı? Fiyatları ve sonrası korunma süresi halkında bilgisi olan varsa çok sevınırım
merhaba bende seninle aynı durumdayım 2 düşükten sonra yapılan HSG ile T rahim dendi. aynı yaştayız benim doktorum histereskopi yapmamız lazım yoksa yine düşükle sonuçlanır dedi ayrıca sol tüp tamamen kapalı sağ kısmen açık. bende kararsızım ikinci hekim görüşü düşünüyorumKızlar merhaba, 2 yıldır bebek için ugrasıyordum klomen ovitrelle takvıyeler ama olmadı. Şimdi rahim filmi çektirdim ve hafif t rahımmışım. Üstelık sağ tüp kısmen açıldı. 32 yaşındayım ve artık kaybedecek zamanım kalmadı. İlerde düşük olmaması adına ilk iş histereskopi mi olsam diyorum. Onlıne 2 hocaya ulaştım biri ol biri olma dedi. İzmir’de işlemı olan varmı? Fiyatları ve sonrası korunma süresi halkında bilgisi olan varsa çok sevınırım
Valla hocalar ikiye ayrılmış ama galiba yaptırcam ben İzmir Ankara donatıyorum çünkü başka sorun yok ama hamile kalamıyorummerhaba bende seninle aynı durumdayım 2 düşükten sonra yapılan HSG ile T rahim dendi. aynı yaştayız benim doktorum histereskopi yapmamız lazım yoksa yine düşükle sonuçlanır dedi ayrıca sol tüp tamamen kapalı sağ kısmen açık. bende kararsızım ikinci hekim görüşü düşünüyorum
Peki tuttu mu tüp?Benimde rahim t seklindeydi. Düşük ve erken dogum riskine karsi ameliyat oldum ertesi ay ayumurta toplattim daha sonrada transfer oldum risk almamak adina ameliyati olmaya karar verdim basit birseydi zaten
Evet tuttu ama sorunumuz t rahim degildi tesadüf öğrendikPeki tuttu mu tüp?
Evet tuttu ama sorunumuz t rahim degildi tesadüf öğrendik
Merhaba bugun itibariyle oldum korkulcak bir işlem değil hocam normal rahim şekline getirdiğini söyledi 1 ay sonra kontrol varValla hocalar ikiye ayrılmış ama galiba yaptırcam ben İzmir Ankara donatıyorum çünkü başka sorun yok ama hamile kalamıyorum