T Rahim histereskopi önerisi olan?

izmrgl

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2022
97
64
34
Kızlar merhaba, 2 yıldır bebek için ugrasıyordum klomen ovitrelle takvıyeler ama olmadı. Şimdi rahim filmi çektirdim ve hafif t rahımmışım. Üstelık sağ tüp kısmen açıldı. 32 yaşındayım ve artık kaybedecek zamanım kalmadı. İlerde düşük olmaması adına ilk iş histereskopi mi olsam diyorum. Onlıne 2 hocaya ulaştım biri ol biri olma dedi. İzmir’de işlemı olan varmı? Fiyatları ve sonrası korunma süresi halkında bilgisi olan varsa çok sevınırım

Kimse yokmu ?

Doktorlar bu konu hakkında ikiye ayrılmış durumda. Kimisi gerekli görüyor kimisi görmüyor. O şekilden dolayı kesin düşük yaşarmısınız bilemeyiz tabi.
Ben İstanbulda oldum. Ağustos ayında Fiyat olarak büyük olasılık değişmiştir benim doktorumun yönlendirmesiyle birazda indirimli oldu 10bin ameliyat tuttu. 200 küsür dolarda tekrar yapışma olmasın diye jel sıkıldı onun fiyatı.
Sonrasında korunma olarak jel olduğundan dolayı benim doktorum 3 ay hamilelik önermedi ama her doktor jel kullanmıyor.

Benimde rahim t seklindeydi. Düşük ve erken dogum riskine karsi ameliyat oldum ertesi ay ayumurta toplattim daha sonrada transfer oldum risk almamak adina ameliyati olmaya karar verdim basit birseydi zaten

merhaba bende seninle aynı durumdayım 2 düşükten sonra yapılan HSG ile T rahim dendi. aynı yaştayız benim doktorum histereskopi yapmamız lazım yoksa yine düşükle sonuçlanır dedi ayrıca sol tüp tamamen kapalı sağ kısmen açık. bende kararsızım ikinci hekim görüşü düşünüyorum

Valla hocalar ikiye ayrılmış ama galiba yaptırcam ben İzmir Ankara donatıyorum çünkü başka sorun yok ama hamile kalamıyorum

T rahim 2 dusuk yaptim kendiliginden gebe kaldim 1 yil arayla ,sonra aşilama oldum bebegimb6 aylik şu an sorunsuz hamilelik gecirdim.T rahim engel degil umut olsun sizlere baska sebepler olabilir pihtilasma yada tutunma

Valla hocalar ikiye ayrılmış ama galiba yaptırcam ben İzmir Ankara donatıyorum çünkü başka sorun yok ama hamile kalamıyorum
Merhaba bugun itibariyle oldum korkulcak bir işlem değil hocam normal rahim şekline getirdiğini söyledi 1 ay sonra kontrol var

Merhaba bende 3 nisan da histereskopi oldum.bende hicbir sebep cikmadi en son bunu yapalim da aklimizdan gitsin dedik.8 doktor degistim.herbiri ayri bir teshis ayri koydu.sizin durum nedir?bilgi alabilirmiyim

Bende aynı durumdayım hatta yanlış tedavi maduruyum neredeyse 2017 de hsg çektim birşey yok dediler 3 gün önce aynı yerde gittim yine hsg çekindim meğerse 2017 den beri rahim t şeklinde imiş beynim eror veriyor artık düşünmekten y sonu Dr la görüşeceğim histereskopi bende oldum polip var dediler sonra et parçası sorunsuzmuş dediler yana yakıla akıl arıyorum bende Dr öncesi ne yapsam ne yapabilirim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…