Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar merhba reglim bittikten sonra ovulasyon testi yapıyorum her zaman c daha koyu t silik oluyordu. Bu defa t daha koyu c silik oldu? Sizce ne anlama geliyor? Beklemediğim bir durum ve çok şaşırdım. Hamilelik için mücadele ediyorum. Polikistik var bende.
Kizlar merhba reglim bittikten sonra ovulasyon testi yapıyorum her zaman c daha koyu t silik oluyordu. Bu defa t daha koyu c silik oldu? Sizce ne anlama geliyor? Beklemediğim bir durum ve çok şaşırdım. Hamilelik için mücadele ediyorum. Polikistik var bende. Eki Görüntüle 3270858
Çok tesekkur ederim canim.Bende yumurta çatlaması pek mümkün olmuyordu. Öyleyse çok şükür. Mücadelem sonuç vermiş.Allah bebek isteyen hər kese sağlıklı bebek nasib etsin inşallah
Çok tesekkur ederim canim.Bende yumurta çatlaması pek mümkün olmuyordu. Öyleyse çok şükür. Mücadelem sonuç vermiş.Allah bebek isteyen hər kese sağlıklı bebek nasib etsin inşallah
Aminn inşallah birde muhakkak sağlıklı beslenmeye çalış internetten araştır tutunmayı kolaylaştıran yiyecekler diye onları tüket hayırlısı olsun hakkında
Aminn inşallah birde muhakkak sağlıklı beslenmeye çalış internetten araştır tutunmayı kolaylaştıran yiyecekler diye onları tüket hayırlısı olsun hakkında