T.C. ibaresinin kaldırılmasının bize getireceği faydalar

Oldu arkadaşım oldu, bakanlık geri adım attı, tekrar koyacaklar T.C. yi. "İncinin oyununa gelen sazanlar" diyenlere kapak olsun...

Tüm gerçekler üç aşamada oluşur. Önce alay edilir. Sonra şiddetle karşı çıkılır. Son olarak da “zaten belli olan bir şey” denir ve kabul edilir. Artur Schopenhauer

TC yazınca mı halloluyormuş tüm mesele : ) Körler sağırlar birbirini ağırlar. Facebook da ne kadar işe yaramayan tip varsa başında TC yazıyor. Halloldu mu

TC yazınca mı halloluyormuş tüm mesele : ) Körler sağırlar birbirini ağırlar. Facebook da ne kadar işe yaramayan tip varsa başında TC yazıyor. Halloldu mu

Her yaptığı doğru dimi bu adamların.Yakında peygamber ilan edilecekler ondan korkuyorum.Şeyh uçmuyor mürid uçuruyor görüldüğü üzere.İşe yaramayan da senin zihniyetin.Umarım kökten kurtuluruz bu zihniyette olanlardan

Biz sizin gibi onlarca binlercesine tahammül ederken sizin ''zihniyet'' neden bizim ''zihniyete'' şu kadar tahammül edemiyor. :) Bakın, peygamber ilan etmiyoruz ancak eleştirmek ile nankörlük etmek arasında bariz bir fark olduğunu düşünüyorum.

TC'yi sanal alemdeki nbr lol gibi seylerle karıştıranlar da var vay be..

PKK nedir diye sorsak nolcak yani sonucta Öcalan da müslüman diyecek heralde

bana kalsa kaldırılmasının bir sakıncası yok ama bu hükümetin kaldırması sakıncalı. ayrıca özel sektörde de yasaklanacakmış diyorlar da ttk'da zaten tc türkiye türk cumhuriyet gibi ibareler yasak.

Asıl nankörlük eden sensin hem de atalarına!
Tahammül de edemiyorsun ayrıca kendini bilmiyorsan söyleyeyim yazdıklarından hiç de tahammül eder bi halin yok.
Neyse ben ne kadar anlatsam da sen anlayabileceğin kadarını anlıyorsun.Beyhude bir çaba içerisindeyim.

Son düzenleme:

sakin ol şampiyon......

Sizin zihniyette yeni moda çıkarmış ''RTE'' yazıyorlar. Sende yaz zihniyettaşlarını örnek al. Bizim zihniyet devlet için yazar, sizde şahıs için. Aradaki farkı anladın mı???

Not: Şahıs ta şahıs olsa!...

Son düzenleme:
Sizin zihniyet diyip durduğunuz nedir yahu, neymiş benim zihinyet, cidden soruyorum. Bir yorum attım, kaç kişi alıntılı cevap atmış (asıl sen şöylesin asıl sen böylesin blablabla) belli tahammül ettiğiniz :) , üsüne soda için.
Biri de sakin ol yazmış, burda sinirlenen arkadaşlar var:) Bunları yazarken cidden gülüyorum bu arada bence tahammül edemediğinz ikincisi bu.
Dediğim gibi biz sizin gibilere (şekilcisiniz) tahammül ederken siz bizim gibilerden (kimine göre RTE ci kimine göre müslümanmış mışız) bir tanesine dahi tahammül edemiyorsunuz.
Evet beyhude çaba bu, körler sağırlar biribirini ağırlar.
Ben genelde kısa öz yazarım -ki bu da yetiyormuş asabilere, onu bir kez daha gördüm burda:)- tabii toplu eleştirilere daha uzun yazmam gerekebiliyor. Kapişş?

Bence sen müslümanlığı kendi tekelinde gören bi zatsın.Neyse Türkiye Cumhuriyetini senin hazzedebilmen için gerekli soda henüz yok.Ama bi dene belki siner.

Senin zihniyetin temsil ettiğin partinin zihniyeti.Cidden bilmiyorsan oy attığın parti zihniyetini uzun uzun anlatabilirim sana da anlayacağından emin değilim.

Neyse ben sadece o iki kişiden birine Habur'da yaşananlardan dolayı, o üç şere.fsiz kadın için yapılan törenden dolayı bir şehit yakını olarak asla hakkımı helal etmeyeceğim.İster üstüne alın ister alınma.Hadi şimdi ilerle bekleme yapma

Henüz oy vermedim, cumhuriyetle sorunum mu varmış bak sen! Atıp tutuyorsunuz vallahi ... Birilerine kızgın olabilirsin ama senden olmayan herzaman o kızdıkların olmayabilir. Bu konuşma burda biter.

Henüz oy vermedim, cumhuriyetle sorunum mu varmış bak sen! Atıp tutuyorsunuz vallahi ... Birilerine kızgın olabilirsin ama senden olmayan herzaman o kızdıkların olmayabilir. Bu konuşma burda biter.

Oy kullandığında verirsin.Savunduğun kişilere dikkat et böyle sorunlarla karşılaşmazsın o zaman.

Bu arada konuşmayı burada bitirdiğiniz için minnettarım.Şükranlarımı sunuyorum.

henüz oy vermediğinize göre yaş küçük..neymiş o zihniyet dedikleriniz sizin gibilerin beyinlerini gençken ele geçiriyorki yaş ilerleyince yandaş olsunlar mürit olsunlar diye..belli ki sizde başarılı olmuşlar.. zira bu üslübunuza bile yansımış..
şimdiyi düşünerek sizin gibi alkış tutanlar,hal böyle giderse bırakın torunlarımızı,çocuklarımıza bırakacak bir vatanımız kalmayacak..

ismini anarken bir secde etmemenizin eksik kaldığı şahıs varken, onun varlığı olmasa sizlerin ve vatanın olmayacağını savunduğunuz düşünceleriniz varken, sadece görüşlerini ve yaptıklarını tastiklediğimiz kişileri nerdeyse peygamber ilan ettiğimizi söylüyorsunuz ama siz ilahlaştırdığınızın farkında bile değilsiniz, düşüncelerini onaylamadığınız kişilere hakaret ederek hiç bir yere varamazsınız...

durmak yok yola devam oy vermeye uyumaya devam, nefret ediyorum ya

Açık söyle karnından konuşma.Atatürk'ten bahsederken adını bile yazamıyorsun.Ben kendimden mes'ulum.Kendi davranışlarıma bakarım.Benim için senin anlattıklarına benzer bir şey yok.Ama alıntı yaptığın mesaj kime hitap ediyorsa onda gerçekten sorun var.Yazdıklarını görürsen anlarsın.Bu ülkede T.C'yi kaldırmaya çalışıyorlar ve bir kişi bunu eleştirmiyorsa sırf sempatizanı olduğu kişiden dolayı o kişi bu yazdıklarımı hakediyordur kusura bakmayacak.

ATAM gel de gör ülkemizin halini.hani genci yaşlısı kanla açlıkla umutla inançla yokluktan kurduğunuz o güzel ülke TÜRKİYE CUMHURİYETİ varya batıyor şimdi birilerine.senin kurduğun topraklarda hiç düşünmeden işler yapan o baştaki deccal var ya, sen olmasan artık hangi yunanın ingilizin amerikanın dölü olurdu hiç düşünmüyor senin kurduğun CUMHURİYETİ yıkmaya çalışıyor ama varya N....H yıkar.

Son düzenleme:

Mustafa Kemal'i sevmek ne kötü bi şey ne de ayıp bi şey, onu da o dönemde milli mücadeleye katılan herkesi de çok seviyorum çok sayıyorum ve minnet borçlu olduğumu hiç unutmayacak kadar haddimi biliyorum, bizim köyde ölmüşlerimize mevlüt okuturken hoca duanın içinde bizzat ''Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarının ruhlarına...'' diye ekler, sizin putlaştırma, tapma vs vs dediğiniz şeyler aslında bu derin duygulardan ibaret

anlayamıyor olmanız da gayet normal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…