- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
Oldu arkadaşım oldu, bakanlık geri adım attı, tekrar koyacaklar T.C. yi. "İncinin oyununa gelen sazanlar" diyenlere kapak olsun...
TC yazınca mı halloluyormuş tüm mesele : ) Körler sağırlar birbirini ağırlar. Facebook da ne kadar işe yaramayan tip varsa başında TC yazıyor. Halloldu mu
Biz sizin gibi onlarca binlercesine tahammül ederken sizin ''zihniyet'' neden bizim ''zihniyete'' şu kadar tahammül edemiyor. :) Bakın, peygamber ilan etmiyoruz ancak eleştirmek ile nankörlük etmek arasında bariz bir fark olduğunu düşünüyorum.Her yaptığı doğru dimi bu adamların.Yakında peygamber ilan edilecekler ondan korkuyorum.Şeyh uçmuyor mürid uçuruyor görüldüğü üzere.İşe yaramayan da senin zihniyetin.Umarım kökten kurtuluruz bu zihniyette olanlardan
TC yazınca mı halloluyormuş tüm mesele : ) Körler sağırlar birbirini ağırlar. Facebook da ne kadar işe yaramayan tip varsa başında TC yazıyor. Halloldu mu
Biz sizin gibi onlarca binlercesine tahammül ederken sizin ''zihniyet'' neden bizim ''zihniyete'' şu kadar tahammül edemiyor. :) Bakın, peygamber ilan etmiyoruz ancak eleştirmek ile nankörlük etmek arasında bariz bir fark olduğunu düşünüyorum.
Biz sizin gibi onlarca binlercesine tahammül ederken sizin ''zihniyet'' neden bizim ''zihniyete'' şu kadar tahammül edemiyor. :) Bakın, peygamber ilan etmiyoruz ancak eleştirmek ile nankörlük etmek arasında bariz bir fark olduğunu düşünüyorum.
Sizin zihniyet diyip durduğunuz nedir yahu, neymiş benim zihinyet, cidden soruyorum. Bir yorum attım, kaç kişi alıntılı cevap atmış (asıl sen şöylesin asıl sen böylesin blablabla) belli tahammül ettiğiniz :) , üsüne soda için.
Biri de sakin ol yazmış,burda sinirlenen arkadaşlar var:) Bunları yazarken cidden gülüyorum bu arada bence tahammül edemediğinz ikincisi bu.
Dediğim gibi biz sizin gibilere (şekilcisiniz) tahammül ederken siz bizim gibilerden (kimine göre RTE ci kimine göre müslümanmış mışız) bir tanesine dahi tahammül edemiyorsunuz.
Evet beyhude çaba bu, körler sağırlar biribirini ağırlar.
Ben genelde kısa öz yazarım -ki bu da yetiyormuş asabilere, onu bir kez daha gördüm burda:)- tabii toplu eleştirilere daha uzun yazmam gerekebiliyor. Kapişş?
Henüz oy vermedim, cumhuriyetle sorunum mu varmış bak sen! Atıp tutuyorsunuz vallahi ... Birilerine kızgın olabilirsin ama senden olmayan herzaman o kızdıkların olmayabilir. Bu konuşma burda biter.
Henüz oy vermedim, cumhuriyetle sorunum mu varmış bak sen! Atıp tutuyorsunuz vallahi ... Birilerine kızgın olabilirsin ama senden olmayan herzaman o kızdıkların olmayabilir. Bu konuşma burda biter.
Her yaptığı doğru dimi bu adamların.Yakında peygamber ilan edilecekler ondan korkuyorum.Şeyh uçmuyor mürid uçuruyor görüldüğü üzere.İşe yaramayan da senin zihniyetin.Umarım kökten kurtuluruz bu zihniyette olanlardan
ismini anarken bir secde etmemenizin eksik kaldığı şahıs varken, onun varlığı olmasa sizlerin ve vatanın olmayacağını savunduğunuz düşünceleriniz varken, sadece görüşlerini ve yaptıklarını tastiklediğimiz kişileri nerdeyse peygamber ilan ettiğimizi söylüyorsunuz ama siz ilahlaştırdığınızın farkında bile değilsiniz, düşüncelerini onaylamadığınız kişilere hakaret ederek hiç bir yere varamazsınız...
ismini anarken bir secde etmemenizin eksik kaldığı şahıs varken, onun varlığı olmasa sizlerin ve vatanın olmayacağını savunduğunuz düşünceleriniz varken, sadece görüşlerini ve yaptıklarını tastiklediğimiz kişileri nerdeyse peygamber ilan ettiğimizi söylüyorsunuz ama siz ilahlaştırdığınızın farkında bile değilsiniz, düşüncelerini onaylamadığınız kişilere hakaret ederek hiç bir yere varamazsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?