• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

T.C. ibaresinin kaldırılmasının bize getireceği faydalar

vegann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
847
275
123
Diğer
evet nelerdir bilmek istiyorum, cidden merak ediyorum burdaki devlet hastanesinin tabelasından T.C. ibaresi kalkınca sağlık hizmeti ne yönde gelişecek? Ziraat bankasından kalktı, şimdi bu bankacılığı veya ekonomiyi hangi pozitif yönlerden etkileyecek?

sorum basit, ben bilmiyorum ama bilenler olduğuna eminim. çünkü hükümet her gün bir başka bakanıyla halkın bu olanlardan çok memnun olduğunu ve bundan böyle bu yönde çalışmaların daha da artacağını söylüyor, işte bugün sağlık bakanı artık bizim tabelalarda TC. kullanmaya gerek kalmadı, diye açıklama yaptı.

halk bu kadar desteklediğine göre vardır bi bilmediğim diye düşünüyorum, lütfen açıklayın biz de bilelim biz de destek verelim.

Türkiye Cumhuriyeti tanımının silinmesi ve buna destek vermek nasıl bişey? çok merak ediyorum

bakan biliyormuki ne dedigini
alt birimlerden kaldirildi diye açiklama yapmi$ ...
saglik balanligi sitesinde TC yazmiyor
bakaninda hberi yok herhalde biri soylesede onunda haberi olsa

özel şirketlere de uyarı gitmiş. isimlerinde '' Türk, cumhuriyet,t.c. '' ibaresi bulunanlara yasak gelmiş uymayanlara da ceza verilecekmiş. televizyonun yalancısıyım gerçeklik payı var mı bilmem.

Durmak yokkk , uyumaya devammm

Boşuna sormuşsun arkadaşım malesef bir cevap alamayacaksın malum kesimden:31:

TC nin Türkiye kısmından pkk ve pkk yandaşları ve Cumhuriyeti kısmından da şeriatçılar rahatsız oluyor
onlar rahatsız olmasın üzülmesinler diye, hep iyi niyetlerinden kaldırıyolar TC leri
:37::37:

kimliklerimizide yakalım bari, kocaman TC yazıyo çünkü, kimse üstüne alınıp üzülmez böylece:27::27:

TC yazmak siyasi simge oldu işe bak ya, yakın kimliklerinizi o zaman siyasi olmasın aman:27::27:

olmazsa amerikan bayrağı asalım, adamlar her fırsatta gözümüze sokuyor bayraklarını her yerde, o zaman kimsede rahatsız olmaz hem, amerikada hiçbir milletten aklıevvelde çıkıp, amerikan bayrağı asmayın alınıyorum çünkü ben koreliyim demiyor mesela, ya da ben ispanyolum amerika vatandaşı yazmasın kimliğimde demiyor, ben yahudiyim christmas kutlanmasın alınıyorum demiyor

Son düzenleme:
Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 100.yılı

ozaman devletin yönetim şekli(eyalet-başkanlık) ,sınırları(pkk ile masa başı işler), belkide adı değişecek amaç bu..yapılanların hepsi bu yönde adımlar.

önce sağlık bakanlığından ve birimlerinden...toplum sessiz kalırsa da her yerden kaldırılacak benim gözümden gerçekler böyle...gidişte o yönde umarım ben yanılırım...

Onların amacı bizim çalışmalarımızın artması mı için mi sizce?
İstemiyorum ben artmasın. Zaten abdullah öcalan serbest kalacak. Türkiye bölünecek.
Bana karışmayan yılan bin yaşasın der gibi yapacak her şeyi. Ben yine sömürürüm hesabı.
Daha Türkiye bayrağı bile açamıyoruz ülkemizde. Sanki futbol takımının amblemini falan açıyoruz.
29 Ekim kutlamalarında yaşlı büyüklerimiz eziliyor. Tazyikli su saçıyorlar insanların üzerine.
Yapmadıkları bir bu kalmıştı.
Sırf Atatürk'ten nefret ettikleri için ülkemizi batırdılar. Bende onlardan nefret ediyorum.
Atamın kemikleri sızlıyor çünkü. Yatacak yeri yok onların.
Çok dolmuşum.:27:

daha önce siyatcinin biri ağzından kaçırmıştı. ülkenin adı değişecek. yeni anayasayla beraber federatif sistem-başkanlık sistemi gelecek. türkiye cumhuriyeti ismi değişecek. adı anadolu olacak. amaç bu. o nedenle "türk" ve "türkiye" adı geçen her şey yavaş yavaş, alıştırılarak siliniyor. aynı sıcak suya atılan kurbağa gibiyiz.

yetmez ama evetçiler nerde hani???
tabii yetmedi,ülkenin adına yapısına kadar girdiler..açılım diye diye böyle açıldılar...
türkiye cumhuriyeti yazısına ihtiyaç var,böyle düşünen adamlara ihtiyaç yok asıl..ama suç bizde başka ülkede olsa linç ederlerdi hükümeti.. öyle facebook da adının önüne t.c yazmakla olmuyo o işler...

yetmez ama evetçiler nerde hani???
tabii yetmedi,ülkenin adına yapısına kadar girdiler..açılım diye diye böyle açıldılar...
türkiye cumhuriyeti yazısına ihtiyaç var,böyle düşünen adamlara ihtiyaç yok asıl..ama suç bizde başka ülkede olsa linç ederlerdi hükümeti.. öyle facebook da adının önüne t.c yazmakla olmuyo o işler...

Oldu arkadaşım oldu, bakanlık geri adım attı, tekrar koyacaklar T.C. yi. "İncinin oyununa gelen sazanlar" diyenlere kapak olsun...

''Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'' ibaresinin devam edeceğini vurgulayan Müezzinoğlu, ''Onun altında 'İstanbul Ümraniye Kamu Sağlığı Hastanesi' diyor. Burada ayrıca TC kullanılmasının bir mantığı yok'' ifadesini kullandı.

Ayrıca T.C kullanmanın bir mantığı yokta , zamanında ayrıca kullanılmış '' TC '' yi kaldırmanın mantığı ne ?

Zamanında ayrıca kullanılmış bir dolu gereksizlikler (!) varken , çok mu tartıştınız bu kararı , çok mu kafa patlattınız ?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, sağlık kurumlarındaki tabelalardan T.C. ibaresinin kaldırılmasının yanlış algılandığını söyleyerek, "Adalet saraylarına bakın mesela. Hiçbir yerde Türkiye Cumhuriyeti Adalet Sarayı yazmaz. Ama herkes bilir ki bu Türkiye Cumhuriyeti'nin adliye sarayıdır. Bu konulara fazla takılmayalım" dedi.

Ülkede birlik ve beraberlik adına o kadar mesut günler geçirmekteyiz ki , bu konulara fazla takılmalayalım öyle mi ???

Eeee siz gündem bu kadar yoğunken bu konulara takılıp , tabelaları indirmeye başlamışsınız !!!

Toplum sağlığı merkezlerinde bulunan T.C. yazısının kaldırılmasıyla ilgili olarak hazırlanan genelgeye imza atan Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Mustafa Aksoy görevinden ayrıldı.

Aksoy, Sağlık Bakanlığı’na gönderdiği yazıda görevinden ayrılmak istediğini ve doktorluk görevine dönmeyi arzuladığını dile getirdi. Akşam’ın haberine göre, Bakanlığın istifa dilekçesini onayladığı ve Aksoy’un görevinden yarıldığı öğrenildi.(Gazete haberi alıntı)

İşgüzar Başkan istifa etmiş.Ortalığı karıştır nabız ölç baktın itiraz var bir adım geri git.Bilindik taktik.

$523994_507822059263652_303539879_n.jpg

iyi güldüm, hep gericilermi vandal olcak:1::1::1:

gerçi ben bunlara vandal demiyorum da onlar der
:27::27:

sosyal medyanın gücü, facebookla devrim yapılıyo artık be, keşke şu oyları gösteren türkeye tablosuna en çok oyu aldıkları iç kısımlara da internet gitse, herkes facebook hesabı açsa, belki onlarada dank eder, şimdi tabelalar tekrar değiştirilcek:27::27:

yanılmıyorsam bu eklediğim foto göztepe den, izmir farkı

sosyal medyanın gücü, facebookla devrim yapılıyo artık be, keşke şu oyları gösteren türkeye tablosuna en çok oyu aldıkları iç kısımlara da internet gitse, herkes facebook hesabı açsa, belki onlarada dank eder, şimdi tabelalar tekrar değiştirilcek:27::27:

yanılmıyorsam bu eklediğim foto göztepe den, izmir farkı

bazı insanlar vardır gözlerinin içine de soksan gerçekleri görmezler,ya da görmemezlikten gelirler.
Hani bir laf var ya 'hiç kimse görmek istemeyen kadar kör olamaz' diye,ne kadar da doğru ve maalesef ki bu insanlar çoğunlukta ülkemizde.

yahu bu silmeye kalktığınız TC için benim dedemin babası gittiği cepheden geri dönmemiş, ne gençliğini ne babalığını ne kocalığını yaşayabilmiş, Türklüğü tartışmak nedir Türkiye ismini tartışmak nedir hayırdır bi savaşa girdik kaybettik de şimdi önümüze konan anlaşmayı mı imzalıyoruz ?
bazıları,
''Bizim zaten kürdistan gibi bi amacımız yok ki ama mesela ülkenin adı anadolu federasyonu gibi bişey olabilir'' diyor

yok canım,
1940larda kurmaya çalıştığınız ama bir sene ömrü olan ülkenin adı neydi? mahabat kürt cumhuriyeti değil miydi?
siz Kürdistan adlı devleti kuramadınız diye biz türkiye ismini mi değiştirelim?

ben kendim bu iktidar partisine artık zaten oy vermem ama oy versek de vermesek de tepkimizi dile getirmeliyiz, siyasi partilerin halkla ilişkilerini arayıp veya maille tepkimizi göstermeliyiz, sosyal medyada olsun sokakta olsun, eğer ters giden bişey var diyorsak bunları yapmalıyız aksi takdirde birer dilsiz şeytandan farkımız kalmaz

Son düzenleme:
sorunun cevabı tabiki gelmez çünkü ibarenin kaldırılmasının ne şekil tepkiler alacağını herkes gördü; biz alevisiyle kürdüyle boşnağıyla trakyalısı lazı her şeyiyle tek bir milletiz....bölemeyecekler

nasıl da gündemi hareketlendirip bir lafla değiştiriveriyorlar..elin amerikalısı her filminde bayrağını, italyanı sözüm ona sevimli mafyasını gözüme sokup zihnimize yerleştiredursun bizimkilerde tc yi kaldırıp halt edeceklerini sansınlar..eyy o kış günü iki torba kömürle oyunu veren yurdum insanı aç gözünü de gelecek neslin rahat uyuyacağı bir vatanı kalsın...

Back